The Witcher: Διέρρευσε η ημερομηνία πρεμιέρας από το ίδιο το Netflix

Μέσα από ένα post που ύστερα εξαφανίστηκε
13 Σεπτεμβρίου 2019 18:23
The Witcher: Διέρρευσε η ημερομηνία πρεμιέρας από το ίδιο το Netflix

Μετά το πρώτο trailer στην SDCC 2019, η τηλεοπτική σειρά του The Witcher είναι μια από τις πιο αναμενόμενες και ένα μεγάλο στοίχημα για το ίδιο το Netflix. Όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε θα προβληθεί. Τώρα, μέσα από μια διαρροή για την οποία ευθύνεται το ίδιο το Netflix, ξέρουμε ακριβώς το πότε και θα είναι ευχάριστα Χριστούγεννα για τους Witcher fans. 

Όπως μετέδωσε το CBR ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στο Facebook έκανε μια ανάρτηση όπου μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες για την πρεμιέρα διάφορων σειρών. Είχε την sequel ταινία του Breaking Bad σε 28 μέρες από σήμερα, την 5η σεζόν του Peaky Blinders και στο τέλος της λίστας είχε το The Witcher που θα έκανε πρεμιέρα σε 97 ημέρες -πλέον 95. 

Αυτή είναι η ανάρτηση:

Με μερικά πρόχειρα μαθηματικά βγαίνει πως η πρεμιέρα του The Witcher με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στο ρόλο του Geralt θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου. Σαφώς και το post εξαφανίστηκε από προσώπου γης λίγο αργότερα.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν διάφορες πηγές που υποστήριξαν πως το Witcher θα βγει στον αέρα τον Δεκέμβριο, όμως η ημερομηνία παρέμενε μυστήριο. Αξίζει να αναφερθεί πως η showrunner, Lauren S. Hishrich, έχει δηλώσει πως ήδη ετοιμάζεται η 2η σεζόν της σειράς. 

Πλέον, είναι θέμα χρόνου να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Netflix για την πρεμιέρα του The Witcher