Hawkeye: Η Hailee Steinfeld στο πλάι του Jeremy Renner για τη σειρά του Disney+

Επιλέχθηκε η διάδοχος του Clint Barton στο MCU
12 Σεπτεμβρίου 2019 10:40
Hawkeye: Η Hailee Steinfeld στο πλάι του Jeremy Renner για τη σειρά του Disney+

Ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί η συμπρωταγωνίστρια του Jeremy Renner στην σειρά του Hawkeye για λογαριασμό του Disney Plus. Τα λαγωνικά του Variety μεταδίδουν πως στο ρόλο της Kate Bishop θα δούμε την Hailee Steinfeld και συνήθως αυτά τα ρεπορτάζ δύσκολα πέφτουν έξω, επομένως θεωρείται θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση από τη Marvel Studios. 

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της με τους αδερφούς Coen στο True Grit, ξεχώρισε με το franchise του Pitch Perfect και έκανε εντύπωση και στο The Edge of Seventeen. Πρόσφατα, την απολάυσαμε στο Bumblebee, ενώ δάνεισε και τη φωνή της στο βραβευμένο με Όσκαρ, Spider-Man: Into the Spider-Verse

Αυτός θα είναι ο δεύτερος τηλεοπτικός της ρόλος, αφού αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο "Dickinson" του Apple TV+, όπου θα υποδυθεί με ξεχωριστό τρόπο την διάσημη ποιήτρια Emily Dickinson. 

Στην ομώνυμη σειρά, ο Jeremy Renner θα επιστρέψει στον ρόλο του Clint Barton aka Hawkeye με σκοπό να εκπαιδεύσει την διάδοχό του, Kate Bishop, που εκτός απροόπτου θα παίξει η Steinfeld. Στα comics η Bishop γίνεται η νέα Hawkeye και αποτελεί μέλος των Young Avengers. 

Το Hawkeye θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ τον χειμώνα του 2021.