The Umbrella Academy: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα της 2ης σεζόν

Που θα συμπληρώσουν το ήδη υπάρχον cast
11 Σεπτεμβρίου 2019 19:21
The Umbrella Academy: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα της 2ης σεζόν

To The Umbrella Academy αποτέλεσε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του 2019 τόσο για την επιτυχία που σημείωσε στο Netflix, όσο το ότι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς για την ιδιαίτερη προσέγγισή του στο superhero genre. Η σειρά που κάποιοι αποκάλεσαν και ως "X-Men του Netfllix" θα υποδεχτεί τρία νέα πρόσωπα, τα οποία θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον cast.

Αρχίζουμε με την Ritu Arya, η οποία θα υποδυθεί την Lila, έναν "χαμαιλέοντα" που μπορεί να είναι πανέξυπνη ή κλινικά παράφρονη, ανάλογα την περίσταση. Ο Yusuf Gatewood του Good Omens θα παίξει τον Raymond, έναν γεννημένο ηγέτη, πανέξυπνο και προσγειωμένο χαρακτήρα, ο οποίος όμως δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Μπορεί να αφοπλίσει τον οποιονδήποτε απλά κοιτώντας τον, ενώ μπορεί να γίνει τρυφερός και αφοσιωμένος. 

Και τέλος, η Marin Ireland θα υποδυθεί την Sissy μια ατρόμητη και άλογη Τεξανή, η οποία έγινε μητέρα και παντρεύτηκε μικρή για τους πιο λάθος λόγους. 

Αυτοί θα πλαισιώσουν το cast της 1ης σεζόν που θα επιστρέψει σύσσωμο και περιλαμβάνει τους: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, και Justin H. Min. 

Τα γυρίσματα του Umbrella Academy Season 2 έχουν ξεκινήσει εδώ και κάμποσες εβδομάδες, χωρίς όμως να έχει δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.