See: Πρώτο trailer για τη νέα sci-fi υπερπαραγωγή του Apple TV+ με τον Jason Momoa

Με την υπογραφή του δημιουργού του Peaky Blinders
11 Σεπτεμβρίου 2019 11:06
See: Πρώτο trailer για τη νέα sci-fi υπερπαραγωγή του Apple TV+ με τον Jason Momoa

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη πρωτότυπη δυστοπική σειρά See της Apple TV+, με πρωταγωνιστή τον σταρ του Game of Thrones, Jason Momoa.

Καθήκοντα δημιουργού και σεναριογράφου αναλαμβάνει εδώ ο Steven Knight (Peaky Blinders), ενώ στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Francis Lawrence (The Hunger Games movies).

Η πλοκή του σόου εκτυλίσσεται στο  μακρινό μέλλον, όταν έπειτα από την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, το ανθρώπινο γένος έφτασε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο της εξάλειψης. Όσοι κατάφεραν να επιζήσουν, έχασαν την όρασή τους. Ο ‘Baba Voss’ (Momoa), αρχηγός μίας φυλής, γίνεται πατέρας δύο δίδυμων τα οποία είναι και τα μόνα άτομα στον κόσμο που μπορούν να δουν. Πλέον, ο ήρωας καλείται να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του από μία πανίσχυρη εχθρό, μία ανελέητη βασίλισσα που θα θελήσει να εξολοθρεύσει τα δύο παιδιά και όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της.

Παίζουν ακόμη οι: Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar, και η Marilee Talkington.

Το See αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ την 1η Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: