Lord of the Rings: Βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του Amazon (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Will Poulter;
08 Σεπτεμβρίου 2019 18:09
Lord of the Rings: Βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του Amazon (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" προχωράει με σταθερά βήματα και πλέον βρέθηκε και ένας εκ των πρωταγωνιστών. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, ο Will Poulter θα υποδυθεί έναν από τους κεντρικούς ρόλους της σειράς του Amazon, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται περαιτέρω πληροφορίες, καθώς όπως και ο ρόλος της Markella Kavenagh που πρόσφατα μπήκε στο cast, κρατώνται κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Ο Poulter έχει πρωταγωνιστήσει σε μικρούς και μεγάλους ρόλους σε πασίγνωστες σειρές και ταινίες, όπως το Bandersnatch, την διαδραστική ταινία του Black Mirror στο Netflix, ενώ πρόσφατα τον είδαμε στο φιλμ τρόμου "Midsommar" του Ari Aster.

Συμμετείχε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο franchise του The Maze Runner, όπου έγινε ευρέως γνωστός καθώς και στο βραβευμένο με Όσκαρ, The Revenant του Alejandro Inarritu. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στη σκηνοθετική καρέκλα αρκετών από τα 20 επεισόδια της 1ης σεζόν θα αναλάβει ο J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom). Το επίσημο twitter του σόου είχε δημοσιεύσει πριν από μήνες ένα teaser και ακόμη περιμένουμε ένα πρώτο δείγμα από την ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή στην ιστορία. Τα γεγονότα του σόου θα μας μεταφέρουν στην Seond Age της Μέσης Γης, πριν τα γεγονότα της κινηματογραφικής τριλογίας του Peter Jackson. 

Τα γυρίσματα της ατιτλοφόρητης σειράς του Lord of the Rings αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020.