The I-Land trailer | Μία ομάδα ανθρώπων εγκλωβίζεται σε ένα απομονωμένο νησί

Για να ζήσουν συνεργάζονται, όμως κάποιοι για την επιβίωσή τους δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε
30 Αυγούστου 2019 11:55
The I-Land trailer | Μία ομάδα ανθρώπων εγκλωβίζεται σε ένα απομονωμένο νησί

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο sci-fi δράμα τρόμου The I-Land, με τους Kate Bosworth, Sibylla Deen και Kota Eberhardt να ερμηνεύουν κεντρικούς ρόλους εδώ.

Η όλη υπόθεση αφορά μία ομάδα δέκα ανθρώπων οι οποίοι ξυπνούν σε ένα ακατοίκητο νησί χωρίς χρήματα και μη μπορώντας να θυμηθούν την αληθινή τους ταυτότητα και το πώς βρέθηκαν εκεί. Έτσι, θα προσπαθήσουν να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται αρχίζοντας μία ριψοκίνδυνη εξερεύνηση κατά την οποία ευελπιστούν να βρουν έναν τρόπο να γυρίσουν σώοι στους αγαπημένους τους. Εντούτοις, σύντομα συνειδητοποιούν ότι η κατάσταση όπου έχουν περιέλθει είναι ακόμη πιο περίπλοκη και επισφαλής απ’ όσο τολμούν να διανοηθούν από αυτά που βλέπουν. Τώρα πια, πρέπει να παλέψουν σκληρά για να επιζήσουν σε ένα φαινομενικά ειδυλλιακό, αλλά στην πραγματικότητα αφιλόξενο και άγνωστο μέρος, γεμάτο παγίδες και πολλές δοκιμασίες που εξωθούν στα όρια το μυαλό και τις αντοχές τους.

Το cast συναπαρτίζουν μεταξύ άλλων οι: Natalie Martinez, Alex Pettyfer, Kyle Schmid και ο Gilles Geary.

Το The I-Land έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 12 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: