Disney+: Η απλή συνδρομή του θα προσφέρει ό,τι και το Netflix στην ακριβότερη

4K και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα με $6.99
26 Αυγούστου 2019 12:15
Disney+: Η απλή συνδρομή του θα προσφέρει ό,τι και το Netflix στην ακριβότερη

Είναι ξεκάθαρο πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Disney στον "πόλεμο" των streaming υπηρεσιών είναι το Netflix και η εταιρία είναι αποφασιμένη να παίξει όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Για αυτό και θα ακολουθήσει μια επιθετική πολιτική με το συνδρομητικό πακέτο της streaming υπηρεσίας της. 

Σύμφωνα με το CNET, το Disney+ θα προσφέρει από την ημέρα του λανσαρίσματός του streaming σε 4Κ ανάλυση και μέχρι τέσσερις ταυτόχρονες συσκευές θέασης στην τιμή των $6.99/μήνα. Ακριβώς αυτό, δηλαδή, που προσφέρει το ακριβότερο συνδρομητικό πακέτο του Netflix στα €13.99. 

Αυτή τη στιγμή το φθηνότερο συνδρομητικό πακέτο του Netflix -εξαιρείται το mobile only- κοστίζει €7.99 και προσφέρει θέαση σε μόλις μια συσκευή χώρις καν HD ανάλυση -το εν λόγω πακέτο κοστίζει €10.99. 

Στο πλαίσιο του D23 Expo 2019, η Disney έκανε πληθώρα ανακοινώσεων με νέα shows, ταινίες και σειρές που σφραγίζουν την ποιότητα και το πλήθος περιεχομένου της υπηρεσίας.

Το Disney+ θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ προς το παρόν στις 12 Νοεμβρίου, ενώ από το 2020 θα διατίθεται σταδιακά και στην Ευρώπη.