The Mandalorian: Το trailer αποκαλύπτει την πρώτη live-action Star Wars σειρά

Και μοιάζει επική!
24 Αυγούστου 2019 12:20
The Mandalorian: Το trailer αποκαλύπτει την πρώτη live-action Star Wars σειρά

Αν και μέσα από το Star Wars Ccelebration είχαμε πάρει ένα αρχικό -έστω και offscreen- δείγμα από το The Mandalorian, τώρα η Disney βρήκε την κατάλληλη στιγμή να δώσει μια επίσημη ματιά στο σόου. Στο πλαίσιο του D23 event, η Lucasfilms δημοσίευσε το πρώτο trailer για την πρώτη live-action σειρά του σύμπαντος του Star Wars. Αναμενόμενα τα απίθανα σκηνικά, η φωτογραφία αλλά και η μουσική του Ludwig Goransson (Black Panther) συνθέτουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Όπως θα δείτε, η κινηματογραφικότητα ξεχειλίζει και ο Jon Favreau (Iron Man, Jungle Book, The Lion King) ως showrunner επιφυλάσσει στους fans ένα απαράμιλλης ποιότητας τηλεοπτικό σόου για τους fans του Star Wars. Είχε ακουστεί άλλωστε πως το budget που έδωσε η Disney για κάθε επεισόδιο άγγιζε το ιλιγγιώδες ποσό των $15 εκατομμυρίων.

Πρωταγωνιστής ως ο Mandalorian είναι ο Pedro Pascal των Narcos και Game of Thrones, τον οποίο θα ακολουθήσουμε στις περιπέτειες του σε έναν κόσμο έξω από τη δικαιοδοσία του New Republic και που θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi και λίγο πριν την άνοδο του First Order.

Στο κυρίως cast συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man), καθώς και ο Nick Nolte (Affliction).

Τα 8 επεισόδια της σειράς σκηνοθετούν καταξιωμένοι δημιουργοί όπως οι: Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates), και ο Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Το The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσω του Disney+ στις 12 Νοεμβρίου. Η υπηρεσία προς το παρόν θα γίνει διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και από τα μέσα του 2020 θα φτάσει σταδιακά και στις χώρες της Ευρώπης.