Star Wars: Ο Ewan McGregor θα παίξει ξανά τον Obi-Wan και το κοινό τρελαίνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του D23 event
24 Αυγούστου 2019 10:05
Star Wars: Ο Ewan McGregor θα παίξει ξανά τον Obi-Wan και το κοινό τρελαίνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας είχαμε μεταφέρει εδώ και αρκετές μέρες πως είναι θέμα χρόνου να μάθουμε και από επίσημα χείλη την επιστροφή του Ewan McGregor στο ρόλο του Obi-Wan. Τελικά, το D23 event της Disney στάθηκε η αφορμή και ένας από τους πιο λατρεμένους ηθοποιούς του σύμπαντος του George Lucas ανέβηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει και επίσημα την επανεμφάνισή του.

Στο στιγμιότυπο που ακολουθεί ο McGregor ζητά από την Kathleen Kennedy να τον ρωτήσει "Εάν θα παίξει ξανά τον Obi-Wan". Η πρόεδρος της Lucasfilms κάνει την ερώτηση, ο McGregor απαντάει με "Ναι" και το κοινό παραληρεί.

Η ατιτλοφόρητη ακόμη σειρά του Obi-Wan Kenobi θα διατεθεί μέσω του Disney+ και δεν ξέρουμε περαιτέρω πληροφορίες για το project, παρά μόνο ότι το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό πλάνο ήταν να υπάρξει μια "A Star Wars Story" ταινία με τον Obi-Wan αλλά η εμπορική αποτυχία του Solo και τα πλάνα της Disney, μεταμόρφωσαν το project. Αυτή θα είναι μια ακόμη live-action σειρά στην υπηρεσία της Disney μετά τα The Mandalorian και την spinoff σειρά του Rogue One με τον Cassian Andor.