Τα Φιλαράκια επιστρέφουν στους κινηματογράφους με ένα "αλλά"

Η 25η επέτειος της δημοφιλούς σειράς επιφυλάσσει ειδικές 4Κ προβολές
13 Αυγούστου 2019 10:25
Τα Φιλαράκια επιστρέφουν στους κινηματογράφους με ένα "αλλά"

Έχει ειπωθεί πολλές φορές πώς τα λατρεμένα "Φιλαράκια" θα επιστρέψουν με κάποια επανένωση, με τη δίψα των fans να είναι μεγάλη ακόμη και για μια ταινία που θα τους δείξει αρκετά χρόνια μετά στις ζωές τους. Αυτό δυστυχώς ακόμη δεν έχει γίνει για πολλούς και διάφορους λόγους μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η Warner Bros. για την 25η επέτειο από την πρεμιέρα της θρυλικής κωμικής σειράς θα διεξάγει ένα πολύ ειδικό event για τους fans.

Το "Friends 25th: The One With The Anniversary" θα αποτελέσει ένα είδος επανένωσης αλλά αυτή τη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες, καθώς θα προβληθούν 12 fan-favourite επεισόδια της σειράς, μέσα σε τρεις βραδιές, και μάλιστα για πρώτη φορά σε 4Κ ανάλυση χάρη στα αυθεντικά 35mm αρνητικά των καμερών. Επίσης, θα περιλαμβάνουν αποκλειστικές συνεντεύξεις και αποκλειστικό υλικό που δεν είχε δει το φως μέχρι πρότινος. 

Συγκεκριμένα, οι fans των Friends θα ξαναδούν τους αγαπημένους χαρακτήρες των Ross, Chandler, Monica, Phoebe, Joey και Rachel σε 4Κ μέσα από τα εξής επεισόδια:

  • Night 1: Pilot –ReDo, The One With The Black Out, The One With The Birth, The One Where Ross Finds Out
  • Night 2: The OneWith The Prom Video, The One Where No One’s Ready, The One With The Morning After, The One With The Embryos
  • Night 3: The One With Chandler In A Box, The One With Ross’s Wedding – Part 2, The One Where Everyone Finds Out, The One Where Ross Got High

Ποια είναι τα άσχημα νέα; Πώς αυτό το εορταστικό event αφορά μόνο τους κινηματογράφους των ΗΠΑ, οπότε όσοι είστε αρκετά ένθερμοι fans καλό είναι να κλείσετε τα εισιτήριά σας για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού από τώρα, εφόσον θέλετε να ζήσετε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Οι ημερομηνίες προβολής είναι για τις 23 Σεπτεμβρίου, 28 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2019.