The Walking Dead: Η 10η σεζόν είναι γεμάτη κινδύνους, παράνοια και Whisperers (pics)

Νέο φωτογραφικό υλικό από την επερχόμενη σεζόν
11 Αυγούστου 2019 11:21
The Walking Dead: Η 10η σεζόν είναι γεμάτη κινδύνους, παράνοια και Whisperers (pics)

Με την πρεμιέρα της 10ης σεζόν του The Walking Dead να κοντεύει το AMC εντείνει την προώθησή της, δημοσιεύοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όπου φαίνεται πώς οι ήρωες μας θα έχουν πολλά να αντιμετωπίσουν. Οι Whisperers συνεχίζουν την δράση τους και με αρχηγό την Alpha (Samantha Morton) εμπνέουν φόβο στους Alexandrians. 

Ένας επικείμενος πόλεμος, η παράνοια, η προπαγάνδα αλλά και το μετατραυματικό στρες θα είναι οι νέοι εχθροί των πρωταγωνιστών, πέρα από τις ορδές των νεκρών. Τουλάχιστον αυτοί που απέμειναν μετά τα γεγονότα της 9ης σεζόν, όπως η Michonne (Danai Gurira), Daryl (Norman Reedus), Negan (Jeffrey Dean Morgan), Carol (Melissa McBride), Father Gabriel (Seth Gilliam), Aaron (Ross Marquand), και Ezekiel (Khary Payton)

Μαζί με τα στιγμιότυπα έγινε γνωστό πως ο Juan Javier Cardenas προστέθηκε στο cast στο ρόλο του Dante, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πλοκή αυτής της σεζόν, ενώ για όσους διαβάζουν τα κόμικ θα γνωρίζουν πως πρόκειται για το νέο ταίρι της Maggie.

Μάλιστα, η showrunner της σειράς, Angela Kang δήλωσε πως η ομάδα της εργάζεται εντατικά για να επαναφέρει την Lauren Cohan στο σόου, μετά και την διακοπή του Whiskey Cavalier. 

Ένας ακόμη νέος χαρακτήρας θα μας συστηθεί στη 10η σεζόν και πρόκειται για την Gamma, την οποία θα υποδυθεί η Thora Birch. Η περιγραφή της κάνει λόγο για ένα άτομο έντονα προστατευτικό προς την Alpha και αφοσιωμένη στο έπακρο στον τρόπο ζωής των Whisperers. 

Απολαύστε το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό:

Το The Walking Dead Season 10 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2019.