TITANS Season 2: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τους Superboy, Bruce Wayne και Deathstroke

Έρχονται οι νέοι Τιτάνες
09 Αυγούστου 2019 20:09
TITANS Season 2: Το πρώτο trailer αποκαλύπτει τους Superboy, Bruce Wayne και Deathstroke

Το DC Universe έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του TITANS, μέσα από ένα σύντομο teaser trailer. Μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν, οι Τιτάνες με αρχηγό τον Robin/Dick Grayson του Brenton Thwaites ενώνονται και γίνονται πιο ισχυροί από ποτέ με τους ήρωες να έχουν την "Avengers" στιγμή τους. 

Η νέα σεζόν ξέρουμε ότι θα μας σύστηνε στον τηλεοπτικό Bruce Wayne/ Batman του Iain Glenn (Ser Jorah από το Game of Thrones), ο οποίος αποκαλύπτεται στο trailer, μαζί με τον Superboy (Joshua Opin) και τον Deathstroke (Esai Morales) που θα είναι ο μεγάλος κακός. 

Φυσικά πέραν των Beast Boy (Ryan Potter), Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Hawk (Alan Ritchson) και Dove (Minka Kelly), οι νέες προσθήκες της ομάδας των Τιτάνων ακούνε στο όνομα Wonder Girl (Conor Leslie) την οποία γνωρίσαμε στη πρώτη σεζόν,, τον σκύλο του Superboy, Krypto, αλλά και τον Aqualad. 

"Αυτοί είναι οι νέοι Τιτάνες. Δεν υπάρχουν βοηθοί στους Τιτάνες. Είμαστε συνεργάτες. Και προσέχουμε ο ένας τον άλλον" ανακοινώνει ο Grayson βάζοντας τα θεμέλια για μια συναρπαστική νέα σεζόν.

Το TITANS Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 στην υπηρεσία DC Universe.