The Boys: "Έσπασε" τα ρεκόρ τηλεθέασης του Amazon Prime Video

Και μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του 2019
09 Αυγούστου 2019 12:06
The Boys: "Έσπασε" τα ρεκόρ τηλεθέασης του Amazon Prime Video

O ντόρος γύρω από το The Boys ήταν μεγάλος από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και ιδιαίτερα όταν τα trailers διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο, ενώ είχε τις περγαμηνές, το cast και τους συντελεστές για να αποδειχθεί επιτυχία. Και έτσι έγινε. Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε πώς το The Boys έγινε μια από τις πιο "bingewatched" σειρές του 2019 μέσα σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, από τις 26 Ιουλίου δηλαδή όπου και έκανε πρεμιέρα. 

Σα να μην έφτανε αυτό η "αντί-superhero" σειρά παραγωγής των Eric Kripke, Seth Rogen και Evan Goldberg, κατατάσσεται πλέον σε αυτές με την μεγαλύτερη τηλεθέαση για την streaming υπηρεσία της Amazon. 

Ο Kripke μάλιστα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την αποδοχή του κοινού, δίνοντας υπόσχεση να κάνει ακόμα καλύτερη τη 2η σεζόν:

"Είμαι εκστασιασμένος από την αποδοχή που είχε η 1η σεζόν. Και κυρίως με έκανε να στρώσω τον κ***ο μου και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά στη 2η σεζόν. Δεν θέλω η 2η σεζόν να είναι απλά μεγαλύτερη, θέλω να εμβαθύνει. Μια πιο έντονη, πιο τρελή, πιο διαστροφική και προσωποκεντρική σεζόν. Είναι ο ένας και μοναδικός στόχος μου να κάνω τη Season 2 καλύτερη από την Season 1." 

Ήδη η παραγωγή του The Boys Season 2 έχει ξεκινήσει, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε το πότε θα προβληθεί.