Green Frontier trailer | Τέσσερις γυναίκες κείτονται νεκρές στην πυκνή βλάστηση του Αμαζονίου

Και δύο ντεντέκτιβ θα μπουν βαθιά μέσα στην ζούγκλα για να λύσουν την υπόθεση
06 Αυγούστου 2019 12:10
Green Frontier trailer | Τέσσερις γυναίκες κείτονται νεκρές στην πυκνή βλάστηση του Αμαζονίου

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την επερχόμενη κολομβιανή μίνι σειρά μυστηρίου Green Frontier για την οποία ως δημιουργοί ανέλαβαν οι Diego Ramírez Schrempp, Mauricio Leiva-Cock, Jenny Ceballos και ο Ciro Guerra, με τους Juana del Rio, Nelson Camayo, και τον Miguel Ramos να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Η μυθοπλασία αυτήν αφορά μία νέα ντεντέκτιβ από την Bogotá και τον συνεργάτη της, οι οποίοι θα διασχίσουν την ζούγκλα του Αμαζονίου για να φτάσουν στα σύνορα Βραζιλίας και Κολομβίας και να διαλευκάνουν μία πολύ δύσκολη υπόθεση εγκλήματος. Τέσσερις γυναίκες έχουν βρεθεί νεκρές. Οι δύο επιθεωρητές λοιπόν, αρχίζουν να ερευνούν το μέρος, και τις συνθήκες υπό τις οποίες συντελέστηκε κάτι τέτοιο. Σ’ εκείνα τα δάση όμως κρύβεται ένα αίνιγμα ακόμη πιο σκοτεινό απ’ όσο τολμούσαν να σκεφτούν, ενώ τα μέλη μίας γηγενούς φυλής δείχνουν απρόθυμα να αποκαλύψουν τί πραγματικά συμβαίνει στον τόπο αυτόν.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Ángela Cano, Bruno Clairefond, Andrés Crespo, Marcela Mar και η Mónica Lopera.

Το Green Frontier έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: