HALO: Βρέθηκε η Cortana της τηλεοπτικής σειράς

Η Natasha McElhone του "Californication" είναι η εμβληματική μπλε ΑΙ
04 Αυγούστου 2019 12:07
HALO: Βρέθηκε η Cortana της τηλεοπτικής σειράς

Η τηλεοπτική σειρά του HALO προχωράει κανονικότατα και χωρίς άλλα προβλήματα πλέον, με το Showtime να ανακοινώνει πληθώρα προσώπων που ενσωματώνονται στο cast. Το σημαντικότερο όλων είναι πως βρέθηκε η τηλεοπτική Cortana και έμπιστη σύντροφος του Master Chief στο πρόσωπο της Natasha McElhone, την οποία γνωρίζετε από τα The Truman Show, Californication και Designated Survivor. 

Στην ανακοίνωση του Showtime η εμβληματική μπλε ΑΙ περιγράφεται ως "την πιο ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη στην ιστορία και πιθανότατα το κλειδί για την επιβίωση της ανθρωπότητας." Ακολούθως η McElhone θα υποδυθεί σε διπλό ρόλο την Dr. Catherine Halsey, η οποία ευθύνεται για τη δημιουργία του Spartan προγράμματος αλλά και της Cortana. 

Ο Bokeem Woodbine που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του στη 2η σεζόν του Fargo, θα υποδυθεί τον ρόλο του Soren-066. Πρόκεται για έναν αμφιβόλου ηθικής κουρσάρου, ο οποίος θα συγκρουστεί με τα πρώην αφεντικά του από τον στρατό αλλά και τον παλιό του φίλο, τον Master Chief. H Shabana Azmi θα υποδυθεί την επικεφαλής του Office of Naval Intelligence, Admiral Margaret Parangkosky. 

Η σειρά του Showtime θα προσθέσει ολοκαίνουργιος χαρακτήρες στο lore του σύμπαντος, όπως τη Natasha Culzac (The Witcher), που θα υποδυθεί την Spartan Riz-028. O Bentley Kalu θα παίξει τον Spartan Vannak-134, που είχε καταταγεί από παιδί στο πρόγραμμα των Spartans και υπηρετεί ως υπαρχηγός στο πλάι του Master Chief. Τέλος, η Kate Kennedy παίζει την Spartan Kai-125, μια γεμάτη θάρρος, περίεργη και θανατηφόρα Spartan σούπερ στρατιώτη. 

Το σύμπαν του Halo θα ξεδιπλωθεί για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη μέσα από 10 επεισόδια, όπου o Kyle Killen εκτελεί χρέη showrunner, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού. 

Το HALO αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του χρόνου την άνοιξη στη Βουδαπέστη, με σκοπό να βγει στον αέρα το πρώτο τρίμηνο του 2021.