The Nevers: Αυτό είναι το πλήρες cast της σειράς με τις «βικτωριανές» X-Men

Επιστημονική φαντασία δια χειρός Joss Whedon και HBO
02 Αυγούστου 2019 16:34
The Nevers: Αυτό είναι το πλήρες cast της σειράς με τις «βικτωριανές» X-Men

Εδώ και καιρό βρίσκεται υπό ανάπτυξη η νέα τηλεοπτική σειρά του Joss Whedon με τίτλο The Nevers και πλέον είναι ένα βήμα πιο κοντά στο ξεκίνημα των γυρισμάτων. Μέσα από το έγκυρο ρεπορτάζ του Variety μαθαίνουμε το πλήρες cast των κυρίως γυναικείων χαρακτήρων του σόου που περιγράφεται σαν "βικτωριανής εποχής X-Men" και θα προβληθεί μέσω του HBO.

To The Nevers περιγράφεται ως ένα επικό δράμα επιστημονικής φαντασίας όπου πρωταγωνιστεί μια συμμορία γυναικών με ασυνήθιστες ικανότητες, που θα αντιμετωπίσουν αδυσώπητους εχθρούς, σε μια αποστολή που θα αλλάξει τον κόσμο. 

Εκτός της πρωταγωνίστριας, Laura Donnelly, τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι τα εξής: Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ann Skelly, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, και  Denis O’Hare.

Η Donnelly θα υποδύεται την Amalia True, «μια απερίσκεπτη, παρορμητική και συναισθηματικά φορτισμένη ηρωΐδα μιας άλλης εποχής. Είναι μια απειλή για την πλούσια βικτωριανή κοινωνία, θα πέθαινε για τον σκοπό και θα σκότωνε για ένα ποτό».

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Nevers στο HBO.