Το La Casa De Papel 3 διέλυσε τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix παγκοσμίως

Η πιο επιτυχημένη διεθνή σειρά της υπηρεσίας
02 Αυγούστου 2019 11:19
Το La Casa De Papel 3 διέλυσε τα ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix παγκοσμίως

Για όσους δεν ξέρουν το La Casa De Papel ή Money Heist, όπως αποκαλείται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αποτελεί ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, με τη δημοφιλία του να είναι ισάξια με του Game of Thrones -ιδιαίτερα στη Γηραιά Ήπειρο. Το Netflix δημοσίευσε τα νούμερα τηλεθέασης που πραγματοποίησε η άκρως αναμενόμενη 3η σεζόν του "Casa De Papel", η οποία διέλυσε τα ρεκόρ της υπηρεσίας.

Στην ανακοίνωση του Netflix σημειώνεται πώς πάνω από 34.3 εκατομμύρια νοικοκυριά συντονίστηκαν για να δούν τη νέα σεζόν του φαινομένου που δημιούργησε ο Alex Pina στις 19 Ιουλίου. 

Όπως φαίνεται στον χάρτη οι fans του υπάρχουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και όχι μόνο στις ισπανόφωνες χώρες, όπως θα περίμενε κανείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το κύμα προώθησης του Netflix σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία, εκεί όπου οι δρόμοι γέμισαν με αφίσες, ενώ διεξήχθησαν και ειδικές προβολές με όλο το cast να δίνει το παρών. 

Αν ήταν να κάνουμε έναν χονδρικό υπολογισμό βάσει των επίσημων αριθμών που δημοσίευσε η υπηρεσία τότε το Part 3 παρακολούθησαν πάνω από 100 εκατομμύρια θεατές, χωρίς να μετράμε τις... πλάγιες μεθόδους θέασης.

Η προώθηση του La Casa De Papel δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και την Ελλάδα, με ένα trailer γυρισμένο στην Πάτρα και την γέφυρα του Ρίο, καθώς στη χώρα μας είναι η πιο δημοφιλής σειρά με τεράστια διαφορά.

Τον περασμένο Νοέμβριο το σόου απέσπασε το International Emmy Βραβείο Καλύτερης Δραματικής σειράς και από πέρυσι γνωρίζουμε πως είναι η πιο δημοφιλής μη-αγγλόφωνη σειρά του Netflix. Με τη σειρά του το cast αποτελούμενο από τους "Stockholm", "Lisboa", 'Nairobi" και "Berlin" ευχαρίστησε τους fans για αυτή την επιτυχία μέσως ενός βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Την άποψή μας για την 3η σεζόν της "Τέλειας Ληστείας" μπορείτε να βρείτε εδώ

To La Casa De Papel 3 είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.