Mindhunter Season 2 trailer | Οι Jonathan Groff και Holt McCallany βουτούν σε νέες υποθέσεις φόνων

Ακόμη πιο μελανές από τις προηγούμενες
30 Ιουλίου 2019 12:18
Mindhunter Season 2 trailer | Οι Jonathan Groff και Holt McCallany βουτούν σε νέες υποθέσεις φόνων

Λίγο αφότου κυκλοφόρησε το πρώτο teaser, ήρθε τελικά από το Netflix και το επίσημο trailer για τον 2ο κύκλο της αστυνομικής σειράς εποχής Mindhunter του David Fincher (Zodiac, Se7en, Gone Girl).

Οι πρωταγωνιστές του project Jonathan Groff (Looking, Frozen,The Normal Heart) και Holt McCallany (Sully, Fight Club, Gangster Squad) επιστρέφουν ως οι ομοσπονδιακοί πράκτορες ‘Holden Ford’ και ‘Bill Tech’ αντίστοιχα. Ένας αταίριαστος συνδυασμός συνεργατών που όμως γεφυρώνουν τις διαφορές τους και μέσω της εγκληματολογικής ψυχολογίας μπαίνουν στα θολά νερά του νου και του ψυχισμού άκρως βίαιων εγκληματιών για να προσδιορίσουν τα κίνητρα και τις αιτίες που τους ώθησαν σε βάναυση συμπεριφορά.

Το cast συμπληρώνουν και οι Anna Torv (Fringe) και Hannah Gross (Unless). Ο νέος κύκλος θα αναπτυχθεί μέσα από οκτώ επεισόδια, με κάποια από αυτά να εστιάζουν στην υπόθεση «Atlanta Child Murders», δηλαδή στις δολοφονίες στις οποίες προέβη ο διαβόητος κακοποιός Wayne Williams από το 1979 έως το 1981. Επιπλέον, ο Damon Herriman (Justified, Quarry, The Water Diviner, The Little Death) εκτός του ότι ερμηνεύει τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, θα τον ενσαρκώσει και στο Mindhunter.

Το 2ο κεφάλαιο του Mindhunter έχει οριστεί να ανοίξει στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: