Mindhunter Season 2 | Το πρώτο teaser μας ρωτάει τι συμβαίνει τελικά με την φύση του περίπλοκου

Οι Jonathan Groff και Holt McCallany πάντως, θα καταδυθούν στα ακόμη πιο σκοτεινά της βάθη
29 Ιουλίου 2019 22:20
Mindhunter Season 2 | Το πρώτο teaser μας ρωτάει τι συμβαίνει τελικά με την φύση του περίπλοκου

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για την 2η σεζόν της υποβλητικής αστυνομικής ανθολογίας Mindhunter του David Fincher (Zodiac, Se7en, Gone Girl), ο οποίος προ ολίγων ημερών είχε γνωστοποιήσει ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου στο Netflix, πράγμα που όντως επαληθεύεται και επίσημα.

Ως πρωταγωνιστές στο σόου αυτό που αφορμάται από το ομότιτλο έργο του Mark Olshaker και του John E.Douglas, επιστρέφουν οι Jonathan Groff (Looking, Frozen,The Normal Heart) και Holt McCallany (Sully, Fight Club, Gangster Squad) ως οι ομοσπονδιακοί πράκτορες ‘Holden Ford’ και ‘Bill Tech’ αντίστοιχα. Το ιδιότυπο αυτό δίδυμο χάρη στις μεθόδους και τα πολύτιμα εργαλεία της εγκληματολογικής ψυχολογίας ανατέμνουν τον ψυχισμό σκληροπυρηνικών κακοποιών για να ερευνήσουν τα κίνητρα και τους διάφορους μύχιους μηχανισμούς που τους ωθούν στο έγκλημα.

Το cast συγκροτούν και οι Anna Torv (Fringe) και Hannah Gross (Unless). Ο νέος κύκλος θα αναπτυχθεί μέσα από οκτώ επεισόδια. Εδώ πια αναβιώνει το χρονικό των δολοφονιών που διέπραξε ο Wayne Williams από το 1979 έως το 1981, αυτόχθων κάτοικος της Antlanta, φονεύοντας 28 ανθρώπους, ενώ καταδικάστηκε δις ισόβια. Τα θύματα του ήταν κυρίως ανήλικα παιδιά και έφηβοι, αλλά και δύο ενήλικες, όλοι αφρο-αμερικανικής προέλευσης, ενώ η υπόθεσή του έμεινε στην ιστορία και ως «Atlanta Child Murders».

Αξίζει να τονιστεί, μεταξύ άλλων ότι ο Damon Herriman (Justified, Quarry, The Water Diviner, The Little Death) εκτός του ότι ερμηνεύει τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson στο επερχόμενο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, θα τον ερμηνεύσει και στο Mindhunter.