Carnival Row trailer | Η νέα noir σειρά φαντασίας μας καλεί να λύσουμε ένα σκοτεινό μυστήριο

Και παίρνει το πράσινο φως και για 2η χρονιά!
29 Ιουλίου 2019 07:59
Carnival Row trailer | Η νέα noir σειρά φαντασίας μας καλεί να λύσουμε ένα σκοτεινό μυστήριο

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την πολυαναμενόμενη ανθολογία φαντασίας και μυστηρίου Carnival Row των δημιουργών René Echevarria και Travis Beacham, όπου πρωταγωνιστούν ο Orlando Bloom (Zulu, Lord of the Rings trilogy, Pirates of the Caribbean movies) και η Cara Delevingne.

Το δράμα αυτό που ανανεώθηκε κιόλας και για 2ο κύκλο, συγκροτούν οκτώ επεισόδια, με τον Jon Amiel να κρατάει εν προκειμένω την σκηνοθετική κλακέτα. Μεταφερόμαστε λοιπόν, σε ένα μαγικό μέρος όπου καραβάνια από εκτοπισμένα μυθικά πλάσματα αφήνουν πίσω τους την καταστροφή του πολέμου και μεταβαίνουν σε μία άλλη πόλη για ασφάλεια. Όμως και εκεί οι νεοαφιχθέντες θα αντιμετωπίσουν την καχυποψία των γηγενών αλλά το χειρότερο είναι ότι θα γίνουν στόχος ενός κατά συρροή δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο επιθεωρητής  ‘Rycroft Philostrate’ (Bloom) με συνεργάτιδά του μία ατρόμητη γυναίκα με φτερά νεράιδας, την ‘Vignette Stonemoss’ (Delevingne).

Το Carnival Row πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου του 2019 στο Amazon Prime Video. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: