Creepshow trailer | Μένουν αρκετές ακόμη ‘Ιστορίες από την Κρύπτη’ να μας τις αφηγηθούν!

Μπείτε κάτω από τα σκεπάσματα και ευχηθείτε να μην σας επισκεφθεί το βράδυ κανένα τέρας!
29 Ιουλίου 2019 07:45
Creepshow trailer | Μένουν αρκετές ακόμη ‘Ιστορίες από την Κρύπτη’ να μας τις αφηγηθούν!

Το Shudder έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο σόου τρόμου Creepshow του παραγωγού ειδικών εφέ της Legendary και δημιουργού Greg Nicotero.

Το reboot της πασίγνωστης τηλεοπτικής horror ανθολογίας Ιστορίες από την Κρύπτη η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία από το 1989 μέχρι το 1996, έρχεται να μας διηγηθεί καινούργιους ανατριχιαστικούς μύθους!

Κάποια από τα γυρίσματα του project έλαβαν χώρα στην Atlanta, με αρκετούς ευρηματικούς σεναριογράφους να έχουν συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια, ενώ το όλο εγχείρημα θυμίζει και κάτι από τον κόσμο των μυθιστορημάτων του Stephen King.

Μερικά από τα φρέσκα αυτοτελή επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε είναι τα: “Survivor Type”, “Silvery Waters of Lake Champlain”, “House of the Head”, “The Companion”, “The Man in the Suitcase”, “All Hallows Eve”, “Night of the Paw”, και “Bad Wolf Down”.

Εν προκειμένω, έχει επιστρατευτεί ένα πλήθος σκηνοθετών όπως οι: Joe Hill (NOS4A2), Josh Malerman (Bird Box), Joe Lansdale (The Bottoms), Christopher Buehlman (The Lesser Dead), Bruce Jones (The Hitchhiker), John Esposito (The Walking Dead: Webisodes), και ο Rob Schrab (Monster House).

Την παραγωγή ανέλαβαν οι: The Cartel, Monster Agency Productions, Taurus Entertainment, και η Striker Entertainment.

Το Creepshow αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 στο Shudder. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: