The Lord of the Rings teaser | Η δημιουργική ομάδα της σειράς μας καλώς ορίζει στη Μέση Γη!

They are “looking for someone to share in an adventure!...”
28 Ιουλίου 2019 15:55
The Lord of the Rings teaser | Η δημιουργική ομάδα της σειράς μας καλώς ορίζει στη Μέση Γη!

Η δημιουργική ομάδα της επερχόμενης τηλεοπτικής ανθολογίας φαντασίας The Lord of the Rings του Amazon, θέλησε με τον δικό της τρόπο να καλώς ορίσει το κοινό στο project που είναι στα σκαριά, με όλους τους συντελεστές να δηλώνουν στο πρώτο επίσημο teaser πανέτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα: την έναρξη των γυρισμάτων!

Και η παραπάνω ξεχωριστή στιγμή απ’ ό,τι φαίνεται πια ζυγώνει, ειδικά αν ληφθεί υπόψη και η προσθήκη της ηθοποιού Markella Kavenagh (Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock, The Cry) που ανοίγει πλέον τον δρόμο για το υπόλοιπο cast!

Η υπερπαραγωγή αυτή της μικρής οθόνης θα φέρει την υπογραφή του Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, Penny Dreadful, The Orphanage) που λειτουργεί ως κύριος σκηνοθέτης, των JD Payne και Patrick McKay ως βασικοί σεναριογράφοι αλλά και του συναδέλφου τους, Bryan Cogman (Game of Thrones).

Την χρηματοδότηση του σόου ανέλαβε το Amazon Studios, η Tolkien Estate and Trust, η HarperCollins, και η New Line Cinema. Το The Lord of the Rings ενδέχεται να προβληθεί μέσα στο 2021.