Into the Dark: School Spirit trailer | Ένα μοχθηρό πνεύμα στοιχειώνει τους διαδρόμους ενός σχολείου

Και κάποιοι ατίθασοι μαθητές ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ως τιμωρία τον ίδιο τον θάνατο
26 Ιουλίου 2019 11:20
Into the Dark: School Spirit trailer | Ένα μοχθηρό πνεύμα στοιχειώνει τους διαδρόμους ενός σχολείου

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την σειρά τρόμου Into the Dark του Hulu, η οποία αφιερώνει ένα επεισόδιο στην Πρώτη μέρα του Σχολείου, με το εντέκατο επεισόδιο του σόου, το School Spirit όπου ηχεί το πρώτο κουδούνι τρόμου για αυτή τη χρονιά!

Το κουβάρι από την εν λόγω μυθοπλασία της Blumhouse Television ξετυλίγεται μέσα από δώδεκα επεισόδια με το εκάστοτε να αφορά και μία συγκεκριμένη γιορτή αναλόγως του μήνα που έχει οριστεί να προβληθεί το καθένα.

Έτσι, φέτος τον Αύγουστο θα δούμε μία ομάδα απείθαρχων μαθητών να είναι τιμωρημένοι στο σχολείο για ένα Σαββατοκύριακο. Όμως το χειρότερο είναι ότι στις αίθουσες του κτιρίου τριγυρνάει κάτι ακόμη χειρότερο από τιμωρία…Ο ίδιος ο θάνατος!

Πρωταγωνιστούν οι: Corey Fogelmanis (Ma, Girl Meets World), Annie Q (The Leftovers), Jessi Case (Mother’s Day), Julian Works (Paranormal Activity), Philip Labes (GLOW) and Hugo Armstrong (Roman J. Israel, Esq.).

Στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το Into the Dark: “School Spirit κάθεται ο Mike Gan (Burn), με το καινούργιο αυτό επεισόδιο να έχει δρομολογηθεί από το Hulu για τις 2 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: