The Boys trailer | Όποιος ήρωας δεν παίρνει από λόγια, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί

Γιατί ο Karl Urban και η ομάδα του θα φροντίσουν να του μάθουν ότι υπάρχουν και όρια
25 Ιουλίου 2019 07:36
The Boys trailer | Όποιος ήρωας δεν παίρνει από λόγια, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την επερχόμενη action μυθοπλασία The Boys του Amazon που αφορμάται από τα αντίστοιχα comics των Garth Ennis και Darick Robertson, με τον Eric Kripke (Supernatural) να έχει επιστρατευτεί εδώ ως δημιουργός ενώ την εξωτερική παραγωγή επιβλέπουν οι Seth Rogen και Evan Goldberg.

Η σειρά έχει ως σημείο αναφοράς της μία ειδική ομάδα πρακτόρων με υπερφυσικά χαρίσματα. Οι “The Boys” όπως αποκαλούνται, δέχονται να βοηθήσουν την CIA με αποστολή τους να συνετίσουν με το καλό ή το άσχημο όσους άλλους υπερήρωες έχουν μεθύσει από την δόξα που απολαμβάνουν και φέρονται παράλογα. Οπότε θα πρέπει να δείξουν εγκράτεια, ειδάλλως οι “The Boys” θα τους επιβάλλουν όρια!

Ο Karl Urban πρωτοστατεί στο εν λόγω project, έχοντας δίπλα του τους ηθοποιούς: Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Kapon, Jennifer Esposito, Karen Fukuhara, Simon Pegg, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, και τον Nathan Mitchell.

Το The Boys θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Amazon Prime στις 26 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: