La Casa De Papel: Η "Τόκιο" επιβεβαιώνει πώς έρχεται η 4η σεζόν (pics)

Επιβεβαιώνει πως ο νέος κύκλος βρίσκεται στα σκαριά
24 Ιουλίου 2019 20:31
La Casa De Papel: Η "Τόκιο" επιβεβαιώνει πώς έρχεται η 4η σεζόν (pics)

Η 3η σεζόν του La Casa De Papel είναι η σειρά που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλου του κόσμου αυτόν τον καιρό και όχι άδικα αφού αποτελεί την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Από τις 19 Ιουλίου που έγινε η πρεμιέρα των 8 νέων επεισοδίων υπάρχουν πολλοί που ολοκλήρωσαν το Part 3 και όλοι διψούν για τη συνέχεια. 

Είναι κοινό μυστικό πως ο 3ος κύκλος της "Τέλειας Ληστείας" θα φέρει αναπόφευκτα μια συνέχεια καθώς το εκρηκτικό φινάλε του αφήνει στα κρύα του λουτρού τους θεατές. Αν και από τα τέλη Ιουνίου υπήρξαν δημοσιεύματα πως η συνέχεια του έχει πάρει το πράσινο φως, τώρα έχουμε την επιβεβαίωση δια στόματος της ίδιας της "Τόκιο".

Η Úrsula Corberó μέσα από μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram πραγματοποιεί το πρώτο tease και μας λέει να ετοιμαστούμε για την 4η σεζόν!

Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν...

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Menudo viaje #LCDP3 🌹 Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta... 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις 21 Ιούλ, 2019 στις 10:19 πμ PDT

Φυσικά τα σχόλια στην ανάρτησή της στο Instagram πήραν φωτιά αφού πέραν του ισπανικού δημοσιεύματος της El Periodico είναι η μόνη επίσημη πηγή μέχρι τώρα που μας λέει πως το Part 4 έρχεται. 

Η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε κιόλας ότι τα γυρίσματα του 4ου κύκλου έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες, επομένως είναι θέμα χρόνου να κάνει την επίσημη ανακοίνωση το Netflix.