The Walking Dead: Η τρίτη σειρά θα αποκαλύπτει άλλες πλευρές της ζόμπι αποκάλυψης

Τι ειπώθηκε στο πλαίσιο της SDCC 2019
23 Ιουλίου 2019 11:14
The Walking Dead: Η τρίτη σειρά θα αποκαλύπτει άλλες πλευρές της ζόμπι αποκάλυψης

Τι υπάρχει πέρα από τον κόσμο που έχουμε δει στα The Walking Dead και FEAR of the Walking Dead; Υπάρχουν και άλλοι σαν τους Rick Grimes, Daryl Dixon, Michonne και Lennie James; Η απάντηση φαίνεται πως θα δοθεί στην επερχόμενη και ακόμη ατιτλοφόρητη τρίτη σειρά του σύμπαντος του Robert Kirkman, καθώς στο πλαίσιο της SDCC 2019 μάθαμε νέες πληροφορίες. 

Αυτές ήρθαν δια στόματος του επικεφαλής περιεχομένου του The Walking Dead franchise , Scott M. Gimple, ο οποίος αποκάλυψε ότι το τρίτο show θα μας δείξει διαφορετικές πλευρές της ζόμπι αποκάλυψης:

"Το μεγάλο μυστικό είναι πως όλον αυτόν τον καιρό υπήρχαν και άλλοι πολιτισμοί που επέζησαν της αποκάλυψης. Είδαμε ψήγματα αυτών στην 7η σεζόν του The Walking Dead και στο επεισόδιο The End of Everything" του Fear TWD και τώρα θα σας δείξουμε πολύ παραπάνω τον κόσμο μέσα από διάφορα projects."

Ήδη γνωρίζουμε ότι στη σειρά θα πρωταγωνιστούν δύο νεαρές γυναίκες και θα εστιάζει στην πρώτη γενιά των εφήβων που μεγάλωσαν μέσα στην αποκάλυψη. 

Επί της ουσιάς στο 3ο ατιτλοφόρητο σόου θα δούμε μια ασφαλέστερη πλευρά του κόσμου, εκεί όπου τα παιδιά μεγάλωσαν αρκετά μακριά από την ζόμπι αποκάλυψη, γνωρίζουνε την φύση των ζόμπι ως concept αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να τα αντιμετωπίσουν ευθέως. 

Η νέα σειρά που χρέη showrunner ανέλαβε ο βετεράνος σεναριογράφος του TWD, Matt Negrete, γυρίζεται αυτόν τον καιρό στην Virginia με σκοπό να βγει στον αέρα του AMC μέσα στο 2020.