The Lord of the Rings (η σειρά) | Το πρώτο μέλος του cast επιστρατεύτηκε από το Amazon

Και δεν είναι άλλη από την Markella Kavenagh
23 Ιουλίου 2019 11:24
The Lord of the Rings (η σειρά) | Το πρώτο μέλος του cast επιστρατεύτηκε από το Amazon

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Variety κυκλοφόρησε η είδηση ότι βρέθηκε η πρώτη ηθοποιός για το cast της επερχόμενης σειράς φαντασίας The Lord of the Rings του Amazon, με την Markella Kavenagh να έρχεται να γεμίσει αυτή την θέση.

Η Kavenagh έχει πρωταγωνιστήσει σε projects όπως το Romper Stomper, Picnic at Hanging Rock και το The Cry. Προς το παρόν εν προκειμένω δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιόν ρόλο θα υποδυθεί, με κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες να κάνουν λόγο για το ότι θα μας συστηθεί ως ένας χαρακτήρας εν ονόματι ‘Tyra’.

Να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά ότι για το πολυαναμενόμενο αυτό εγχείρημα της μικρής οθόνης έχουν υπογράψει ο Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, Penny Dreadful, The Orphanage) ως κύριος σκηνοθέτης, οι JD Payne και Patrick McKay ως οι βασικοί σεναριογράφοι αλλά και ο συνάδελφός τους, Bryan Cogman (Game of Thrones).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται το Amazon Studios, η Tolkien Estate and Trust, η HarperCollins, και η New Line Cinema. Τα γυρίσματα του σόου The Lord of the Rings δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, ενώ η πρεμιέρα του αναμένεται για μέσα στο 2021.