Snowpiercer trailer | Όλος ο πλανήτης παγώνει και μόνη σωτήρια λύση είναι η επιβίβαση σ’ ένα τρένο

Για πόσο όμως;!
21 Ιουλίου 2019 14:04
Snowpiercer trailer | Όλος ο πλανήτης παγώνει και μόνη σωτήρια λύση είναι η επιβίβαση σ’ ένα τρένο

Μέσα στα πλαίσια του SDCC το TNT έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο μεταποκαλυπτικό δράμα Snowpiercer όπου σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τους Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton) και την Mickey Sumner (Frances Ha, American Made).

Το εν λόγω project βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική διασκευή του γαλλικού δυσοίωνα φουτουριστικού μυθιστορήματος Le Transperceneige από τον σκηνοθέτη Joon-ho Bong (Okja, The Host), η οποία βγήκε το 2013, με πρωταγωνιστές τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Σήμερα πια προσλαμβάνει την μορφή τηλεοπτικής ανθολογίας που θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα συνολικά επεισόδια, και έχει κιόλας ανανεωθεί και για 2η σεζόν.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στο πολύ μακρινό μέλλον όπου η Γη έχει μετατραπεί σε ένα αφιλόξενο μέρος γεμάτο πάγο και δριμύ ψύχος. Όσοι έχουν επιζήσει οφείλουν την επιβίωσή τους σε μία προηγμένης τεχνολογίας αμαξοστοιχία που είναι διαρκώς εν κινήσει, αφού έτσι μόνο μπορεί να εξασφαλιστεί η σωτηρία τους από τον παγετό και το χιόνι. Είναι αναγκασμένοι λοιπόν, να κάνουν ένα αδιάκοπο ταξίδι σε όλον τον πλανήτη και να αντιμετωπίσουν τα συνακόλουθα προβλήματα διαβίωσης που ξεπροβάλλουν όσον αφορά την νέα υφιστάμενη κατάσταση.

Το cast συμπληρώνουν οι: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Την δράση του πιλοτικού επεισοδίου ενορχηστρώνει ο σκηνοθέτης του Doctor Strange, Scott Derrickson μαζί με τον James Hawes (The Alienist), ενώ το σενάριο ο Graeme Manson (Orphan Black), που θα λειτουργήσει εδώ ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Πίσω από την παραγωγή του Snowpiercer βρίσκονται η Tomorrow Studios και η CJ Entertainment. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: