Westworld Season 3 trailer | Μία άλλη εποχή γεμάτη εξίσου δύσκολες προκλήσεις ανατέλλει

Και οι Aaron Paul και Evan Rachel Wood πασχίζουν να βρουν την θέση τους στον νέο κόσμο
21 Ιουλίου 2019 10:18
Westworld Season 3 trailer | Μία άλλη εποχή γεμάτη εξίσου δύσκολες προκλήσεις ανατέλλει

Μέσα στα πλαίσια του San Diego Comic-Con, το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την 3η σεζόν του βραβευμένου με Emmy, δυστοπικού δράματος Westworld των Lisa Joy και Jonathan Nolan, εμπνευσμένο από το αντίστοιχο λογοτεχνικό έργο του Michael Crichton (ER, Jurassic Park movies).

Πλέον ένας άλλος κόσμος ξεπροβάλει. Οι οικοδεσπότες του θεματικού πάρκου βιώνουν ήδη τις συνέπειες των συγκλονιστικών γεγονότων που σημειώθηκαν και περνούν σε μία φάση προσαρμογής στα δεδομένα που ανέκυψαν.

Μέσα στους νεοαφιχθέντες του cast είναι και ο σταρ του Breaking Bad, Aaron Paul ο οποίος ερμηνεύει εδώ μία αινιγματική φιγούρα, έναν άνδρα που θα συναντηθεί με την ‘Dolores’ (Evan Rachel Wood) η οποία όμως έχει αλλάξει ριζικά απ’ όσο θυμάται τον εαυτό της!

Ανάμεσα στις καινούργιες προσθήκες που πλαισιώνουν υποκριτικά τους κύριους δρώντες (Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth), είναι και η Lena Waithe (Ready Player One) και ο Vincent Cassel (Black Swan, Eastern Promises).

Στο σκοτεινό αυτό σύμπαν των ηρώων του σόου η τεχνητή νοημοσύνη είναι πάντα παρούσα συνοδευόμενη από ανάλογους ηθικούς προβληματισμούς στο πεδίο της επιστημονικής και της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Προς το παρόν το HBO δεν έχει γνωστοποιήσει την ημερομηνία πρεμιέρας για τον 3ο κύκλο του Westworld όμως πρόκειται να προβληθεί στη μικρή οθόνη μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: