Unbelievable trailer | Οι Toni Collette και Merritt Wever αναλαμβάνουν να ερευνήσουν έναν βιασμό

Και σκοπεύουν να οδηγήσουν τον ένοχο ενώπιον της δικαιοσύνης
19 Ιουλίου 2019 11:09
Unbelievable trailer | Οι Toni Collette και Merritt Wever αναλαμβάνουν να ερευνήσουν έναν βιασμό

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αστυνομικό δράμα Unbelievable για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Susannah Grant, Michael Chabon και η Ayelet Waldman, με πρωταγωνίστριες τις Toni Collette (Hereditary), Merritt Wever (The Walking Dead), και την Kaitlyn Dever (Booksmart).

Το εν λόγω project εμπνέεται από το βραβευμένο με Pulitzer άρθρο An Unbelievable Story of Rape των T. Christian Miller και Ken Armstrong, και το επεισόδιο Anatomy of Doubt της ραδιοφωνικής εκπομπής This American Life.

Συγκεκριμένα, εστιάζει στην αληθινή ιστορία της ‘Marie’ (Dever), μίας έφηβης η οποία καταφεύγει στις αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της όμως έπειτα από λίγο αποσύρει τις κατηγορίες, με δύο ντεντέκτιβ, η ‘Edna Hendershot’ (Toni Collette) και η ‘Stacy Galbraith’ (Merritt Wever) να αναλαμβάνουν να ερευνήσουν την υπόθεση για να ανακαλύψουν τί συνέβη πραγματικά.

Το σόου απαρτίζεται συνολικά από οκτώ επεισόδια, την σκηνοθεσία των οποίων επιμελήθηκαν οι Susannah Grant και Lisa Cholodenko.

Το Unbelievable αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: