Stranger Things: H "Eleven" κάνει πώς δεν ξέρει για την 4η σεζόν

Θα υπάρξει Stranger Things 4;
17 Ιουλίου 2019 09:19
Stranger Things: H "Eleven" κάνει πώς δεν ξέρει για την 4η σεζόν

Το φινάλε του Stranger Things 3 άφησε αρκετά ερωτήματα αναπάντητα, είχε ανατροπές και μεγάλες αλλαγές για το μέλλον του cast και του ίδιου του σόου. Θα υπάρξει όμως μια 4η σεζόν για να απαντηθούν;

Φαίνεται πως η Millie Bobby Brown το παίζει ανήξερη και σε ένα πρόσφατο Q&A στο Instagram της ερωτήθηκε για την περίπτωση της επόμενης και δεδομένης νέας σεζόν:

Δεν ξέρω. Παίδες, θέλω να πω ότι όλες αυτές είναι ερωτήσεις που ξέρετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Ακόμη και εάν γνώριζα την απάντηση και πιθανότατα να την ξέρω. Εσείς, ωστόσο, μπορείτε να με ρωτήσετε επειδή πιστεύετε πώς θα σας πω, όμως στην πραγματικότητα, και λόγω νομικών κολλημάτων, δεν μπορώ. 

Γιατί λοιπόν αυτή η μυστικότητα για κάτι το οποίο ξέρουμε ότι είναι αναπόφευκτο πως θα συμβεί; Εκτός του ότι η "Eleven" έχει υπογράψει αυστηρά NDA και συμβόλαια, ίσως να παίζει ρόλο το γεγονός πως το Stranger Things 4 θα είναι και η τελευταία σεζόν του σόου.

Η εικασία αυτή βασίζεται στο γεγονός πως οι Duffer Brothers είχαν δηλώσει στο παρελθόν πως έχουν οραματιστεί την σειρά τους για τέσσερις σεζόν, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν και μια 5η. 

Τα όσα είδαμε στο επεισόδιο "The Battle of Starcourt" αλλά και στην αινιγματική post-credits σκηνή στη Ρωσική βάση, δίνουν μια αίσθηση πως τα πράγματα οδεύουν προς την τελική ευθεία. Μένει να το δούμε, καθώς στη γωνία υπάρχει και μια Comic-Con όπου ίσως γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το Netflix

Tέλος, μπορείτε να βρείτε την άποψή μας για το Stranger Things 3 πατώντας εδώ