Our Boys trailer | Έρχεται ένα noir σόου στο ΗΒΟ με φόντο τις σχέσεις Ισραήλ και Παλαιστίνης

Και μας εξιστορεί ένα από τα πολλά τραγικά συμβάντα αυτής της σύγκρουσης
16 Ιουλίου 2019 11:35
Our Boys trailer | Έρχεται ένα noir σόου στο ΗΒΟ με φόντο τις σχέσεις Ισραήλ και Παλαιστίνης

Το ΗΒΟ έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το τηλεοπτικό πολεμικό δράμα μυστηρίου Our Boys για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται εδώ οι Hagai Levi, Joseph Cedar και Tawfik Abu-Wael.

Το όλο project αναπτύσσεται μέσα από δέκα επεισόδια και στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα τα οποία ενίσχυαν την ήδη μεγάλη ρήξη που προϋπήρχε στις τεταμένες σχέσεις Ισραήλ και Παλαιστίνης. Η πλοκή τοποθετείται χρονικά το καλοκαίρι του 2014, όταν τρεις εβραϊκών καταβολών έφηβοι απάγονται και δολοφονούνται από άνδρες της Hamas. Δύο είκοσι τετράωρα μετά, η αντίπαλη πλευρά αποδίδει τα όμοια, με μία εξίσου αμείλικτη απάντηση. Το απανθρακωμένο σώμα ενός Παλαιστίνιου αγοριού από την ανατολική Ιερουσαλήμ θα βρεθεί σε μία δασική έκταση στα δυτικά προάστια της πόλης. Την περίοδο που ακολουθεί, ένας μυστικός απεσταλμένος της Shin Bet, δηλαδή στέλεχος της ισραηλινής αντιτρομοκρατικής οργάνωσης εσωτερικής ασφάλειας αναλαμβάνει ως επικεφαλής για την διαλεύκανση της τελευταίας υπόθεσης, δηλαδή τον φόνο του Muhammad Abu Khdeir, με τους γονείς του άτυχου μικρού να παλεύουν σκληρά για να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί.

Την παραγωγή του έχουν αναλάβει το ΗΒΟ, η Keshet Studios αλλά και η Movie Plus.

Το Our Boys έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 12 Αυγούστου του 2019, ενώ θα φιλοξενηθεί και στις πλατφόρμες HBO NOW, HBO GO, και HBO On Demand. Παρακάτω  έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: