The Mandalorian: Ο Jon Favreau ήδη ετοιμάζει την 2η σεζόν [BINTEO]

Σαφώς και θα υπάρξει συνέχεια στην πρώτη live action Star Wars σειρά
14 Ιουλίου 2019 18:40
The Mandalorian: Ο Jon Favreau ήδη ετοιμάζει την 2η σεζόν [BINTEO]

Ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της η πρώτη live action σειρά του Star Wars με τίτλο "The Mandalorian" και ήδη υπήρξε συζήτηση για την επόμενη σεζόν της. Συγκεκριμένα ο δημιουργός και showrunner της, Jon Favreau ήταν καλεσμένος του Jimmy Kimmel στην βραδινή talk show εκπομπή του και πέραν του επερχόμενου remake του The Lion King μίλησε και για το επόμενο project του. 

Ο πολυάσχολος σκηνοθέτης και συχνός συνεργάτης της Disney αποκάλυψε στο πλαίσιο του "Jimmy Kimmel Live!" πως ήδη ετοιμάζει τη 2η σεζόν του Mandalorian:

Έχουμε τελειώσει με την πρώτη σεζόν. Για την ακρίβεια γράφω ένα μέρος της δεύτερης σεζόν αυτή τη στιγμή, οπότε περνάω τέλεια!

Ειλικρινά μοιάζει σα να ανοίγεις το κουτί με τα παιχνίδια και να παίζεις με όλα τα Star Wars παιχνίδια σου. Περνάμε φανταστικά. 

Να θυμίσουμε πως ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει δημόσια πλάνα του Mandalorian πέραν από μια κεκλεισμένων των θυρών παρουσίαση στο πρόσφατο Star Wars Celebration 2019 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Έχουμε δει όμως μερικές φωτογραφίες από το cast το οποίο περιλαμβάνει τους Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Nick Nolte, Gina Carano, Emily Swallow, Werner Herzog, Omid Abtahi και Carl Weathers

To The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του Disney Plus στις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου.