Euphoria: Η εφηβική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Zendaya συνεχίζει για 2η σεζόν

Πήρε το "πράσινο φως" από το HBO
14 Ιουλίου 2019 12:05
Euphoria: Η εφηβική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Zendaya συνεχίζει για 2η σεζόν

Άρεσε σε κοινό, κριτικούς και το ίδιο το κανάλι που το φιλοξενεί και έτσι θα δούμε περισσότερη..."Ευφορία". Το HBO ανακοίνωσε πως έδωσε το "πράσινο φως" για τη 2η σεζόν του Euphoria της δραματικής εφηβικής σειράς με πρωταγωνίστρια την Zendaya που πρόσφατα είδαμε στο Spider-Man: Far From Home

Η σειρά διηγείται την ιστορία της 17χρονης Rue, η οποία μόλις έχει βγει από την αποτοξίνωση και ξεκινάει μια φιλία με τη νέα μαθήτρια του σχολείου της, ονόματι Jules (Hunter Schafer) που τυγχάνει να είναι τρανσέξουαλ. Μαζί θα ζήσουν τις δυσκολίες και την πίεση της μοντέρνας εφηβικής ζωής χτίζοντας μια αχώριστη φιλία.

Δημιουργός και σεναριογράφος του σόου είναι ο Sam Levinson που μέσα στην πλοκή έχει αναμίξει και δικές του εμπειρίες από τον εθισμό στα ναρκωτικά και τις διαταραχές άγχους. Μαζί με τις Zendaya και Schafer πρωταγωνιστούν οι: Eric Dane, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid και Maude Apatow.

Το Euphoria αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία με τα εφηβικά και νεαρά δημογραφικά με πάνω από 5.5 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο (αριθμοί που περιλαμβάνουν και τα views από τα PVR και τις streaming πλατφόρμες). 

Μαζί με τα Lovecraft Country, Watchmen και Westworld, θα αποτελέσει μια από τις μεγάλες σειρές του HBO στο άμεσο μέλλον καθώς μπαίνει σε μια νέα μεταβατική εποχή υπό την ομπρέλλα της WarnerMedia.