Mindhunter season 2 | Ορίστηκε και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Και η επιβεβαίωση έρχεται μέσω του David Fincher
13 Ιουλίου 2019 20:05
Mindhunter season 2 | Ορίστηκε και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία για τον 2ο κύκλο της ατμοσφαιρικής σειράς μυστηρίου Mindhunter του David Fincher (Zodiac, Se7en, Gone Girl), και μάλιστα από τον ίδιο τον δημιουργό!

Η Charlize Theron που λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός του όλου εγχειρήματος, μέσω της πρόσφατης συνέντευξής της μπορεί να μας έδωσε ηθελημένα ή κατά λάθος μία ιδέα για το πότε περίπου να αναμένουμε την επιστροφή του σόου στο Netflix, αλλά το επιβεβαίωσε πια με μεγαλύτερη ακρίβεια και ο Fincher!

Συγκεκριμένα, μέσα από δήλωσή του σε συνέντευξη του σε podcast του ‘The Treatment’ του KCRW, είπε χαρακτηριστικά: «Ναι! Τώρα υπάρχει ημερομηνία! Και υποθέτω ότι μου επιτρέπεται να το πω… Αλλά ναι, θα είναι στις 16 Αυγούστου!».

Σε ρόλο πρωταγωνιστή στο project αυτό που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Mark Olshaker και του John E.Douglas, επανέρχονται φυσικά οι Jonathan Groff (Looking, Frozen,The Normal Heart) και Holt McCallany (Sully, Fight Club, Gangster Squad) ως οι ομοσπονδιακοί πράκτορες ‘Holden Ford’ και ‘Bill Tech’ αντίστοιχα. Το αταίριαστο αυτό δίδυμο μέσω της εγκληματολογικής ψυχολογίας αποπειρώνται να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα και τους διάφορους εσωτερικούς μηχανισμούς που ωθούν σκληροπυρηνικούς δολοφόνους να εγκληματήσουν.

Το cast συμπληρώνουν και οι Anna Torv (Fringe) και Hannah Gross (Unless). Το νέο κεφάλαιο που θα ανοίξει στη μικρή οθόνη θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά. Εν προκειμένω, θα δούμε μεταξύ άλλων και το χρονικό των ειδεχθών φόνων στις οποίες προέβη ο Wayne Williams από το 1979 έως το 1981, γηγενής κάτοικος της Antlanta, σκοτώνοντας 28 ανθρώπους, ενώ καταδικάστηκε δις ισόβια. Οι στόχοι του ήταν κατά κύριο λόγο ανήλικα παιδιά και έφηβοι, αλλά και δύο ενήλικες, όλοι αφρο-αμερικανικών ριζών, ενώ η υπόθεσή του έγινε γνωστή και ως «Atlanta Child Murders».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Damon Herriman (Justified, Quarry, The Water Diviner, The Little Death) πέραν του ότι υποδύεται τον κατά συρροή δολοφόνο Charles Manson στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino που κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 31 Ιουλίου του 2019, θα τον ενσαρκώσει και στο Mindhunter.