The Lord of the Rings (η σειρά) | Ζητούνται ηθοποιοί σε ρόλο στρατιωτών, χωρικών και ‘κακών’

Όσοι πιστοί προσέλθετε!
13 Ιουλίου 2019 19:53
The Lord of the Rings (η σειρά) | Ζητούνται ηθοποιοί σε ρόλο στρατιωτών, χωρικών και ‘κακών’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Stuff, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ξεκίνησε στο Auckland το casting για την εύρεση ηθοποιών που θα υποδυθούν πολεμιστές, χωρικούς και ‘κακούς’ στο πολυαναμενόμενο prequel σόου φαντασίας The Lord of the Rings του Amazon.

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία στους τόπους της τηλεοπτικής Μέσης Γης, απαραίτητη προϋπόθεση για τους άμεσα ενδιαφερόμενους είναι το να μένουν στο Auckland, να έχουν πρόσβαση σε μεταφορικό μέσο και να μπορούν να εργαστούν σε ευέλικτο ωράριο.

Επιπλέον, στην αίτησή τους καλούνται να συμπληρώσουν στοιχεία για την εξωτερική τους εμφάνιση, τις διαστάσεις του σώματός τους, το χρώμα των μαλλιών τους και να επισυνάψουν και τρεις εικόνες τους σε αυτή την φόρμα.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε ότι ορισμένα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στην Νέα Ζηλανδία, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το στούντιο παραγωγής. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, οπωσδήποτε η επιστράτευση τόσων ηθοποιών θα πρέπει να ισοδυναμεί τουλάχιστον με 4000 δευτεραγωνιστές όπως έγινε άλλωστε και στο κινηματογραφικό franchise του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Να υπενθυμίσουμε εν προκειμένω ότι για το The Lord of the Rings έχουν υπογράψει ο Juan Antonio (J.A.) Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom, Penny Dreadful, The Orphanage) ως βασικός σκηνοθέτης, οι JD Payne και Patrick McKay ως κύριοι σεναριογράφοι αλλά και ο συνάδελφός τους, Bryan Cogman (Game of Thrones).