To animated σόου ‘You’re Not a Monster’ έρχεται στο IMDB και φέρνει την ψυχοθεραπεία σε τέρατα!

Γιατί και αυτά έχουν ψυχή!
11 Ιουλίου 2019 08:54
To animated σόου ‘You’re Not a Monster’ έρχεται στο IMDB και φέρνει την ψυχοθεραπεία σε τέρατα!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η animated σειρά You’re Not a Monster θα κάνει ποδαρικό στο IMDb με την διάσημη αυτήν πλατφόρμα να φιλοξενεί το πρώτο project αυτού του είδους.

Εν προκειμένω, ο Kelsey Grammer δανείζει την φωνή του, υποδυόμενος έναν πρώην ψυχίατρο ο οποίος έχει μετατραπεί σε βρικόλακα και λειτουργεί ως μέντορας για τον δισέγγονό του, ‘Max’ (Eric Stonestreet), έναν επίσης ειδικό στον τομέα της ψυχικής υγείας. Ο νέος άνδρας αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει ένα ευρύ πελατολόγιο από τέρατα, από το πλάσμα που δημιούργησε ο Frankenstein έως την Μέδουσα, που σπεύδουν σε αυτόν για ψυχοθεραπεία.

Άλλωστε, όπως υπογράμμισε ο ίδιος ο Grammer που επωμίζεται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού: «Και τα τέρατα είναι άνθρωποι, επίσης!».

Το εν λόγω εγχείρημα θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια καθένα από τα οποία θα διαρκεί από 4’ έως 5’. Ως δημιουργός του αναλαμβάνει ο τέσσερις φορές νικητής του βραβείου Emmy, Frank Lesser (The Colbert Report), με την Lily Stuart Streiff να λειτουργεί ως σχεδιαστής των χαρακτήρων.

O Lesser δήλωσε από μεριάς του: «Ως fan των ταινιών ανέκαθεν αγαπούσα το IMDb και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί τους για να “εξανθρωπίσω” μη ανθρώπινα πλάσματα… Το ‘You’re Not a Monster’ συνιστά ένα σόου με καρδιά! Και ναι, ενίοτε η καρδιά κείτεται και σε μια λιμνούλα με αίμα, αλλά και πάλι δείχνει αξιολάτρευτη χάρη στην υπέροχη σχεδίαση των φιγούρων που επιμελείται η Lily Streiff.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Aparna Nancherla, Ellie Kemper, Peter Grosz, Langston Kerman, Joel Kim Booster, Patton Oswalt, Adam Pally, Amber Ruffin, Amy Sedaris και η Milana Vayntrub.

Το You’re Not a Monster θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο στο IMDB, μαζί και με άλλα φρέσκα προγράμματα όπως το The IMDb Show, το IMDbrief και το Casting Calls.