Stranger Things 3: Διέλυσε τα ρεκόρ του Netflix μέσα σε 4 ημέρες!

Αποδεικνύει ότι είναι ένα από τα βαριά όπλα της υπηρεσίας
09 Ιουλίου 2019 19:22
Stranger Things 3: Διέλυσε τα ρεκόρ του Netflix μέσα σε 4 ημέρες!

Το Stranger Things αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο δυνατό χαρτί αποτελεί για το Netflix, ιδιαίτερα τώρα που ο κλοιός του ανταγωνισμού σφίγγει επικίνδυνα. O streaming γίγαντας ανακοίνωσε πως την 3η σεζόν της σειράς μυστηρίου παρακολούθησαν πάνω από 40 εκατομμύρια λογαριασμοί από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα δηλαδή στις 4 Ιουλίου. 

Μέσα σε τέσσερις ημέρες, μάλιστα, τα 18.2 εκατομμύρια των θεατών κατάφεραν να ολοκληρώσουν κιόλας τον 3ο κύκλο, αριθμοί που τα τηλεοπτικά δίκτυα ονειρεύονται στα καλύτερά τους όνειρα.

Μέχρι τώρα καμία άλλη ταινία, ούτε και σειρά έχει καταφέρει να αγγίξει αυτά τα σαρωτικά νούμερα για το Netflix, το οποίο τον τελευταίο καιρό προτιμά να δημοσιεύει τα "νούμερα τηλεθέασής" του. 

Ακόμη, το Netflix δεν έχει προχωρήσει στην δεδομένη ανανέωση του σόου των Duffer Brothers για την επόμενη, αν και ο David Harbour (Chieff Hopper) έχει δηλώσει πως θα συνεχιστεί μέχρι την 4η ή 5η σεζόν. 

Οι Duffers ήθελαν εξαρχής τη σειρά να διαρκεί τέσσερις σεζόν, καθώς έτσι το είχαν οραματιστεί, όμως με τη γιγάντωση του franchise δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε σίγουρα πότε θα ρίξει αυλαία.