Peaky Blinders season 5 | Ο νέος κύκλος θα κάνει ποδαρικό πρώτα στο Birmingham

Με την γνωστή φαμίλια των ‘Shelbys’ να τιμά τις ρίζες της, γυρίζοντας στα γνώριμα λημέρια της
05 Ιουλίου 2019 08:48
Peaky Blinders season 5 | Ο νέος κύκλος θα κάνει ποδαρικό πρώτα στο Birmingham

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του LADBible, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η 5η σεζόν της ατμοσφαιρικής γκανγκστερικής σειράς Peaky Blinders του Steven Knight, αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Birmingham, έχοντας έτσι την τιμητική του το μέρος απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τους ‘Shelby’.

Την όλη διοργάνωση ανέλαβαν το BBC Birmingham και το BBC One, με το γεγονός αυτό να έχει δρομολογηθεί για τις 18 Ιουλίου του 2019 στο δημαρχείο της περιοχής, στο Birmingham Town Hall.

Ο ίδιος ο δημιουργός της τηλεοπτικής αυτής ανθολογίας τοποθετήθηκε χαρακτηριστικά επ’ αυτού λέγοντας: «Το Birmingham είναι φυσικά η πρώτη επιλογή που θα έκανα για την παγκόσμια πρεμιέρα. Το cast και το επιτελείο των συντελεστών το λατρεύουν! Το Birmingham είναι το επίκεντρο του σόου και σημαίνει τόσα πολλά για ‘μένα το να επιστρέφω εδώ χρόνο με τον χρόνο και να αρχίζει η σειρά μ’ ένα “μπαμ”! Φέτος θα είμαστε στο Town Hall, που είναι μία υπέροχη τοποθεσία, αφήνοντας περισσότερους fans απ’ ό,τι πιο πριν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όλων εκείνη την νύχτα!».

Όλο το cast θα δώσει το παρόν εκεί φυσικά, οπότε εν όψει του επερχόμενου 5ου κεφαλαίου του Peaky Blinders, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τους αγαπημένους του σταρ. Ανάμεσα τους προφανώς θα βρίσκονται: ο Cillian Murphy ως ο ‘Tommy Shelby’, η Helen McCrory ως θεία ‘Polly’, ο Paul Anderson ως ο ‘Arthur Shelby’, η Sophie Rundle ως η ‘Ada Shelby’ κ.ά.

So back to Birmingham it is!