The Terror: Infamy trailer | Κανείς δεν ξεφεύγει εύκολα από τον απόλυτο τρόμο

Και η συνέχεια του ‘The Terror’ μένει πιστή στην υπόσχεσή της να μας τον προσφέρει απλόχερα
03 Ιουλίου 2019 18:31
The Terror: Infamy trailer | Κανείς δεν ξεφεύγει εύκολα από τον απόλυτο τρόμο

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την 2η σεζόν της horror τηλεοπτικής ανθολογίας The Terror, το The Terror: Infamy, για το οποίο καθήκοντα δημιουργού και εξωτερικού παραγωγού επωμίζονται πια οι  Alexander Woo (True Blood) και Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla).

Το 1ο κεφάλαιο του συγκεκριμένου ατμοσφαιρικού δράματος πέρυσι σημείωσε τεράστια επιτυχία με ένα λαμπρό cast, αποδίδοντας με μία πιο ρεαλιστική ματιά το μυστήριο, τον τρόμο, το απόκοσμο και τα ιστορικά γεγονότα με φόντο το παγωμένο, αφιλόξενο τοπίο της Αρκτικής.

Τώρα πια, η συνέχεια της ιστορίας ακολουθεί μία άλλη αφηγηματική γραμμή. Εκτυλίσσεται μεταγενέστερα στην Νότια Καλιφόρνια, λίγο πριν τα γεγονότα του Pearl Harbor. Στο μέρος όπου διαδραματίζονται τα τεκταινόμενα, μία υπερφυσική παρουσία περιφέρεται στα στρατόπεδα αναγκαστικού εγκλεισμού και μετεγκατάστασης Ιαπώνων κατοίκων αμερικανικού εδάφους οι οποίοι είχαν οδηγηθεί εκεί κατά τον Β’ Παγκόσμιο. Σταδιακά ανεξήγητα και φρικαλέα συμβάντα αρχίζουν να καταγράφονται και σύντομα η φρίκη παίρνει την πιο ανατριχιαστική της μορφή.

Βάσει και της επίσημης σύνοψης η υπόθεση «τοποθετείται επί Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με επίκεντρο μία σειρά περίεργων θανάτων που στοιχειώνουν την Ιαπωνοαμερικανική κοινότητα, με έναν νεαρό άνδρα να ξεκινά ένα ταξίδι διερεύνησης των γεγονότων για να τα κατανοήσει και να πολεμήσει την μοχθηρή οντότητα που ευθύνεται για αυτά».

Παίζουν οι: Derek Mio (G.B.F), Kiki Sukezane (Lost in Space), Cristina Rodlo (Miss Bala), Shingo Usami (Unbroken), Naoko Mori (Everest), Miki Ishikawa (9-1-1), και ο George Takei (Star Trek).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Scott Free, η Emjag Productions και η Entertainment 360.

Το The Terror: Infamy έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο AMC στις 12 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: