Four Weddings and a Funeral trailer | H μίνι κωμωδία του Hulu τιμά το ομώνυμο πρωτότυπο φιλμ

Με πρωταγωνίστρια πια την Nathalie Emmanuel του ‘Game of Thrones’
02 Ιουλίου 2019 13:22
Four Weddings and a Funeral trailer | H μίνι κωμωδία του Hulu τιμά το ομώνυμο πρωτότυπο φιλμ

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη αμερικανική μίνι ρομαντική κωμωδία Four Weddings and a Funeral του Hulu που βασίζεται στο αυθεντικό βρετανικό φιλμ του 1994 όπου πρωταγωνίστησαν ο Hugh Grant και η Andie MacDowell.

Ως δημιουργοί εδώ αναλαμβάνουν οι Mindy Kaling (The Mindy Project) και Matt Warburton, ενώ εν προκειμένω του cast ηγείται η Nathalie Emmanuel (Game of Thrones) ως η ‘Maya’. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, o Nikesh Patel (Indian Summers) ως ο ‘Kash’, η Rebecca Rittenhouse (Into the Dark: The Body) ως η ‘Ainsley’, και ο John Reynolds (Search Party) ως ο ‘Duffy’.

Η όλη πλοκή επικεντρώνεται σε μία νέα διευθύντρια επικοινωνίας, την ‘Maya’ (Emmanuel) που διαχειρίζεται την προεκλογική εκστρατεία ενός υποψήφιου γερουσιαστή στην Νέα Υόρκη. Κάποια μέρα φτάνει στα χέρια της η πρόσκληση γάμου από μία παλιά της συμφοιτήτρια (Rittenhouse) που τώρα πια έχει μετακομίσει στο Λονδίνο.

Η ηρωίδα θα κάνει μία παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και θα μεταβεί στην Αγγλία για να παρευρεθεί στο γεγονός ώστε να συναντηθεί ξανά με παλιούς φίλους της από το πανεπιστήμιο. Ωστόσο, οι δεσμοί που συνδέουν αυτήν την παρέα θα δοκιμαστούν αφού θα περάσουν από μία σοβαρή κρίση. Αποκαλύψεις, πολιτικά σκάνδαλα και απαγορευμένα ερωτικά ειδύλλια θα βγουν στην επιφάνεια προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σε αυτήν την συμπαραγωγή των MGM Television και Universal Television σε guest-star εμφανίσεις θα δούμε τον σταρ του Sleepy Hollow, Tom Mison, τον Tommy Dewey (Casual) και την Ashley Madekwe (Revenge). Ο Mison συγκεκριμένα, θα μας συστηθεί εδώ ως ο ‘Quentin’, ο  Dewey ως ο ‘Ted’ και η Madekwe θα υποδυθεί την ‘Julia’, αντίστοιχα.

Το Four Weddings and a Funeral αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 31 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: