The Witcher: Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς του Netflix με τους Geralt, Ciri και Yennefer (pics)

Πρώτη ματιά στην άκρως αναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά
01 Ιουλίου 2019 18:15
The Witcher: Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς του Netflix με τους Geralt, Ciri και Yennefer (pics)

Με την San Diego Comic-Con 2019 να βρίσκεται προ των πυλών το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες φωτογραφίες από το άκρως αναμενόμενο The Witcher, την τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων βιβλίων του Andrej Sapkowski και βιντεοπαιχνιδιών της CD Projekt RED. 

Με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στο ρόλο του "White Wolf" Geralt, αποκαλύφθηκε το κεντρικό εικαστικό και η πρώτη αφίσα ουσιαστικά της μεγάλης παραγωγής του Netflix:

Mια καλύτερη ματιά στην πανοπλία και την εμφάνιση του Geralt -και της περίφημης ασημένιας περούκας που έγινε πόλος σχολίων- έδωσαν οι παρακάτω φωτογραφίες:

Και μια ακόμη φωτογραφία δημοσίευσε ο ίδιος ο Cavill στο Instagram του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geralt #TheWitcher @Netflix @WitcherNetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill) στις 1 Ιούλ, 2019 στις 7:09 πμ PDT

Πέραν του Geralt, είδαμε για πρώτη φορά τις πρωτοεμφανιζόμενες Anya Chalotra και Freya Allan στους ρόλους των Yennefer και Ciri, που αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους χαρακτήρες του σύμπαντος του Witcher. 

Περισσότερα για τη σειρά αναμένεται να αποκαλυφθούν στο πλαίσιο του Comic-Con 2019 στο San Diego, όπου θα υπάρξει ένα μεγάλο panel στις 19 Ιουλίου, εκεί όπου δεν αποκλείεται να δούμε και ένα πρώτο trailer. Χρέη showrunner καθώς και τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε η Lauren Hissrich και η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια. 

Ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το The Witcher θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix τον ερχόμενο χειμώνα.