Νέα live-action σειρά Final Fantasy από την Sony Pictures

Βασισμένη στον κόσμο του Final Fantasy XIV
01 Ιουλίου 2019 10:36
Νέα live-action σειρά Final Fantasy από την Sony Pictures

Την επέκταση του franchise του Final Fantasy επιδιώκει η Square Enix και στον τομέα της τηλεόρασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, η Sony Pictures Television, μαζί με την εταιρία παραγωγής Hivemind, αναπτύσσουν μια live-action τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον κόσμο του Final Fantasy XIV, ονόματι Eorzea. 

Αυτή η νέα Final Fantasy live-action σειρά θα εστιάζει σε χαρακτήρες και αισθητική παρμένη από όλη την 32χρονη πορεία του franchise και παρά τις φειδωλές πληροφορίες, λέγεται ότι θα εξερευνά "την πάλη μεταξύ τεχνολογίας και μαγείας σε μια περιπέτεια που σκοπό έχει να φέρει την ειρήνη σε μια χώρα εν μέσω πολέμου."

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως θα είναι αρκετά πιστό στο αυθεντικό περιεχόμενο, καθώς διάφορα γνώριμα πρόσωπα και ονόματα θα κάνουν εμφάνισή τους στη σειρά, όπως μια βερσιόν του Cid, ο οποίος υπάρχει σχεδόν σε κάθε Final Fantasy. 

Οι Jason F. Brown (The Expanse), Sean Daniel (The Mummy) και Dinesh Shamdasani (Bloodshot) έχουν αναλάβει την παραγωγή για λογαριασμό της Hivemind, με τους Ben Lustig και Jake Thronton να υπογράφουν το σενάριο αλλά και να εκτελούν χρέη εκτελεστικών παραγωγών. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το casting της.