Stranger Things 3: Οι Duffer Brothers αποκαλύπτουν τι παίζει στη νέα σεζόν (pics)

Σχετικά με όλους τους χαρακτήρες του Hawkins
30 Ιουνίου 2019 20:16
Stranger Things 3: Οι Duffer Brothers αποκαλύπτουν τι παίζει στη νέα σεζόν (pics)

Απομένουν τέσσερις μέρες για την πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Stranger Things και το Netflix ετοιμάζεται κατάλληλα. Οι δημιουργοί και showrunners της σειράς Duffer Brothers μέσα από μια συνέντευξη στο EW αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους βασικούς χαρακτήρες και σε ποια κατάσταση θα τους βρούμε στη νέα σεζόν. 

Όπως είναι γνωστό θα συναντήσουμε τους ήρωες ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν και μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού του 1985, όπου περνάνε ξέγνοιαστα τις ημέρες τους, πηγαίνοντας στη πισίνα και κάνοντας βόλτες στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο της πόλης. Όμως το κακό παραμονεύει ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. 

Ross Duffer:" Τώρα που η Eleven δεν αποτελεί το μυστικό της παρέας, ο Mike (Finn Wolfhard) και η Eleven έχουν βγει από τη φωλιά τους και το ρομάντζο τους έχει ζεσταθεί για τα καλά. Όλα αυτά όμως ενοχλούν ολοένα και περισσότερο τον υπερπροστατευτικό Chief Hopper. "

Matt Duffer: "Όταν θα συναντήσουμε τον Dustin (Gaten Matarazzo) φέτος, θα έχει μόλις γυρίσει από την επιστημονική κατασκήνωση και μπορεί να έχει και να μην έχει μια νέα φιλενάδα."

Matt Duffer: "Ο Will (Noah Schnapp) τρελένεται για τα καλοκαίρια που είναι γεμάτα με D&D campaigns, αλλά οι φίλοι του ξαφνικά μοιάζουν να ενδιαφέρονται πιο πολύ για κορίτσια παρά παιχνίδια. Θα τον αφήσουν πίσω;"

Ross Duffer: "Ο Lucas (Caleb McLaughlin)συνεχίζει να βγαίνει με τη Max και θεωρεί τον εαυτό του..γόη. Όταν ο Mike θα συναντήσει κάποια προβλήματα στη σχέση του με την Eleven, ο Lucas θα του δώσει "σοφές" συμβουλές."

Ross Duffer: Η ζωή της Max θα αλλάξει δραστικά όταν η Eleven θα της ανοιχτεί και θα γεννήσει μια νέα φιλία. 

Ross Duffer: "Η Eleven (Millie Bobby Brown) δεν είναι πλέον φυλακισμένη στην καλύβα και βγαίνοντας στον έξω κόσμο γίνετια πολύ καλή φίλη με τη Max, αλλά οι καλοκαιρινές ανεμελιές τους θα έχουν άδοξο τέλος όταν θα κάνουν μια τρομακτική ανακάλυψη."

Matt Duffer: O Billy (Dacre Montgomery) είναι πλέον ο διάσημος ναυαγοσώστης της πισίνας του Hawkings που πολύ σύντομα θα μπλεχτεί σε έναν ατελείωτο εφιάλτη. Αυτή η σεζόν είναι πολύ σημαντική για τον Billy, πραγματικά όλα τα φώτα στρέφονται πάνω του και αυνοπομονούμε να δείτε την ερμηνεία του Dacre. 

Ross Duffer: "Η Joyce (Winona Ryder) αρχίζει να υποπτεύεται ότι το κακό έχει επιστρέψει στο Hawkins. Εν τέλει στρέφεται στον μοναδικό ενήλικα που μπορεί να εμπιστευθεί, τον Hopper. "

Matt Duffer: Ο Hopper (David Harbour)  είναι πανικοβλημένος από την σχέση της Eleven με τον Mike και το πώς θα ελέγξει τις ρομαντικές περιπέτειες της έφηβης κόρης του. Τα προβλήματά του όμως μεγάλωνουν όταν η Joyce θα του αποκαλύψει ένα νέο μυστήριο..."

Matt Duffer: "Ο Jonathan (Charlie Heaton) και η Nancy (Natalia Dyer) κάνουν την καλοκαιρινή πρακτική τους μαζί στην τοπική εφημερίδα. Το να δουλεύουν μαζί όμως στρεσάρει την σχέση τους. Είναι τελικά πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;"

Matt Duffer: "Η Robin (Maya Hawke) είναι η nerd κοπέλα του Λυκείου που παίζει σε μπάντα και δουλεύει μαζί με τον Steve (Joe Keery) στο παγωτατζίδικο του νέου εμπορικού κέντρου. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τύπος κοπέλας που ο Steve θα έκανε παρέα αλλά για τώρα, δεν έχει άλλη επιλογή."

Το Stranger Things 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου στο Netflix.