Pearson: Νέα ματιά στο σκοτεινό spinoff του Suits [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Gina Torres θα τα βάλει με τον υπόκοσμο του Σικάγο
29 Ιουνίου 2019 10:59
Pearson: Νέα ματιά στο σκοτεινό spinoff του Suits [ΒΙΝΤΕΟ]

Με το φινάλε του Suits να είναι προ των πυλών, το Pearson θα πάρει τη σκυτάλη στο USA Network για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του νομικού δράματος, με μια ελαφρώς διαφορετική συνταγή. Το τηλεοπτικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο 5 λεπτών βίντεο με νέα πλάνα και σκηνές από τη spinoff σειρά και σχολιασμό από το πρωταγωνιστικό cast, που δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το μόνο σίγουρο για το Pearson είναι πως πρόκειται για μια πολύ πιο σκοτεινή και τραχιά τηλεοπτική πρόταση από το Suits.

H Jessica Pearson της Gina Torres αφού αποχώρησε από το Suits στην 6 σεζόν, με σκοπό να σώσει την δικηγορική εταιρία της, μετακόμισε στο Chicago. Εκεί, κάνει ένα νέο ξεκίνημα και προσλαμβάνεται ως νομική σύμβουλος του δημάρχου της πόλης.

Πολύ σύντομα θα καταλάβει πόσο πολύπλοκος και ζοφερός είναι ο κόσμος της πολιτικής και πως όλα όσα ήξερε θα ανατραπούν. Η Jessica όμως με ατσαλένια πυγμή θα παλέψει για το όνομά της και την δικαιοσύνη, παρά το γεγονός πως πλέον αυτό δεν υπάρχει στην πόρτα του γραφείου. 

Στη νέα δραματική σειρά από τον δημιουργό του Suits, Aaron Korsh, συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Bethany Joy Lenz, Simon Kassianides, Eli Goree, Isabel Arraiza και Chantel Riley.

To PEARSON θα κάνει ντεμπούτο στο USA Network αμέσως μετά το φινάλε του SUITS στις 17 Ιουλίου.