Our Boys trailer | Ένα δυνατό δράμα μυστηρίου με πολεμικό φόντο καταφτάνει στο ΗΒΟ

Και επαναφέρει στο προσκήνιο μία από τις πιο μελανές σελίδες της διαμάχης Ισραήλ και Παλαιστίνης
25 Ιουνίου 2019 17:30
Our Boys trailer | Ένα δυνατό δράμα μυστηρίου με πολεμικό φόντο καταφτάνει στο ΗΒΟ

Το ΗΒΟ έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο πολεμικό-αστυνομικό δράμα Our Boys των δημιουργών Hagai Levi, Joseph Cedar και Tawfik Abu-Wael, το οποίο απαρτίζεται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα αντλεί υλικό από αληθινά γεγονότα τα οποία οδήγησαν σε νεότερη κλιμάκωση του πολέμου στη Γάζα, εντείνοντας τις συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Η δράση λοιπόν, εκτυλίσσεται το καλοκαίρι του 2014 όταν τρεις εβραϊκής καταγωγής έφηβοι πέφτουν θύματα απαγωγής και δολοφονούνται από μέλη της Hamas. Δύο ημέρες αργότερα σε αντίποινα η αντίπαλη μεριά δίνει την δική της σκληρή απάντηση. Η καμένη σορός ενός Παλαιστίνιου αγοριού από την ανατολική Ιερουσαλήμ θα εντοπιστεί σε ένα δάσος στα δυτικά περίχωρα της πόλης. Το αμέσως επόμενο διάστημα ένας μυστικός πράκτορας της Shin Bet, δηλαδή μέλος των ισραηλινών αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας ξεκινά να ερευνά το συμβάν, δηλαδή τον φόνο του Muhammad Abu Khdeir, με τους γονείς του άτυχου παιδιού να αρχίζουν έναν μακρύ και δύσκολο αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται το ΗΒΟ, η Keshet Studios αλλά και η Movie Plus.

Το Our Boys αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο HBO στις 12 Αυγούστου του 2019, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στις πλατφόρμες HBO NOW, HBO GO, και HBO On Demand. Παρακάτω  έπεταικαι το σχετικό trailer: