Curfew trailer | Ο Sean Bean πρωταγωνιστεί σε ένα δυσοίωνα φουτουριστικό δράμα

Και εδώ θα πρέπει όλοι να αγωνιστούν για την ζωή τους!
24 Ιουνίου 2019 17:11
Curfew trailer | Ο Sean Bean πρωταγωνιστεί σε ένα δυσοίωνα φουτουριστικό δράμα

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το βρετανικό μεταποκαλυπτικό δράμα Curfew του Sky με δημιουργό τον Matthew Read, και με πρωταγωνιστές τους: Adam Brody, Billy Zane και τον Sean Bean.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στο κοντινό μέλλον όπου ένας ιός άγνωστης προέλευσης έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Προκειμένου να προστατέψει τον πληθυσμό στην Αγγλία, το ολοκληρωτικό καθεστώς που κυβερνά επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 19:00 μ.μ  έως τις 07:00 π.μ. της επομένης. Όποιοι παραβάτες συλλαμβάνονται, μπαίνουν σε καραντίνα, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Το συγκεκριμένο μέτρο αποφασίζουν να παραβιάσουν κάποιες τολμηρές ομάδες ατόμων οι οποίες μέσω ενός παράνομου αγώνα ταχύτητας 1000 χλμ θα διεκδικήσουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν το υπέρτατο βραβείο: την πρόσβασή τους σε ένα ασφαλές καταφύγιο!

Το Curfew πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία στο Sky One στις 22 Φεβρουαρίου του 2019, ενώ αναμένεται να βγει στην αμερικανική τηλεόραση στο Spectrum, σήμερα στις 24 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: