Stranger Things 3: Το τελικό trailer ανεβάζει στροφές για μια μεγάλη μάχη στο Hawkins

Μέσα στο κατακαλόκαιρο
21 Ιουνίου 2019 11:05
Stranger Things 3: Το τελικό trailer ανεβάζει στροφές για μια μεγάλη μάχη στο Hawkins

Οι μέρες μετρουν αντίστροφα για ένα καυτό καλοκαίρι στο Netflix όπου την αρχή θα σημάνει η 3η σεζόν του Stranger Things. Για τον λόγο αυτό η streaming υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο καταιγιστικό trailer που αποτελεί και το τελευταίο πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου. Μέσα στο κατακαλόκαιρο του 1985 τo Hawkins απειλείται από ένα μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο τέρας του Upside Down, το οποίο τελικά φαίνεται πως έχει εισχωρήσει στην δική μας πραγματικότητα εξαιτίας της Eleven (Millie Bobby Brown). 

Η ίδια, μαζί με την "τσακαλοπαρέα" των Dustin, Mike, Will, Lucas και Max θα πρέπει να νικήσουν το νέο τέρας, που έχει βρει οικοδεσπότη στο σώμα του Bill του αδερφού της Max. Μόνο που αυτή τη φορά ο κίνδυνος είναι τόσο μεγάλος που μπλέκεται κανονικά ο στρατός και η μάχη για τη σωτηρία του κόσμου.

"Δεν βγάζει νόημα. Έκλεισα την πύλη" ακούγεται να λέει στο trailer η Eleven στον Will και το μυστήριο γίνεται βαθύτερο καθώς της απαντάει: "Τι και αν δεν έφυγες ποτέ; Τι γίνεται εάν τον κλειδώσαμε εδώ μαζί με εμάς. Ήθελε να ενωθεί με κάποιον άλλον πάλι. Έναν νέο ξενιστή."

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Winona Ryder ως Joyce Byers, David Harbour ως Chief Jim Hopper, Finn Wolfhard ως Mike Wheeler, Noah Schnapp ως Will Byers, Caleb McLaughlin ως Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo ως Dustin Henderson, Cara Buono ως Karen Wheeler, Natalia Dyer ως Nancy Wheeler, Charlie Heaton ως Jonathan Byers, Joe Keery ως Steve Harrington, Dacre Montgomery ως Billy, Sadie Sink ως Max, Maya Thurman-Hawke ως Robin, Jake Busey ως Bruce, Francesca Reale ως Heather και ο Cary Elwes ως ο Δήμαρχος Kline.

To Stranger Things 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.