Veronica Mars trailer | Η Kristen Bell γυρίζει στα παλιά της λημέρια

Και αναλαμβάνει να συλλάβει όποιον αμείλικτο εγκληματία δρα στην πόλη της
17 Ιουνίου 2019 19:24
Veronica Mars trailer | Η Kristen Bell γυρίζει στα παλιά της λημέρια

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το reboot της σειράς μυστηρίου Veronica Mars, με την Kristen Bell να μπαίνει και πάλι στα παπούτσια της δημοφιλούς ντεντέκτιβ που αγαπήσαμε ήδη από το 2004, έτοιμη να εξιχνιάσει και άλλες υποθέσεις που έμειναν άλυτες.

Το project αυτό αποτελείται συνολικά από οκτώ επεισόδια. Η όλη πλοκή εστιάζει σε κάποιους νεαρούς που δολοφονούνται στην μικρή πόλη Neptune στα μέσα του καλοκαιριού. Εξαιτίας του εγκλήματος αυτού επικρατεί έντονα η αίσθηση του μακάβριου και της ανησυχίας στην περιοχή, με την συγκλονισμένη τοπική κοινωνία να βλέπει επιπλέον και τον τουρισμό να μειώνεται. Οι γονείς ενός εκ των εκλιπόντων θα απευθυνθούν στο γραφείο ‘Mars Investigations’ ζητώντας από την ‘Veronica’ και τον πατέρα της, ‘Keith (Enrico Colantoni) να ρίξουν φως σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη. Η ηρωίδα λοιπόν, χρειάζεται πλέον να δώσει σκληρή μάχη όχι μόνο με τον χρόνο αλλά και με τους ντόπιους παράγοντες, ώστε να συλλάβει τον ένοχο που ξέρει πολύ καλά να καλύπτει τα ίχνη του.

Μεταξύ άλλων οι Diane Ruggiero-Wright και Dan Etheridge αλλά και η ίδια η Bell αναλαμβάνουν ως εξωτερικοί παραγωγοί μαζί με τον Rob Thomas που επωμίζεται καθήκοντα σεναριογράφου στο πρώτο επεισόδιο.

Να σημειωθεί εδώ ότι και ο Jason Dohring επανέρχεται στον χαρακτήρα του ‘Logan’, ενώ έχουν προστεθεί και νέα ονόματα στο cast όπως οι: J.K. Simmons, Patton Oswalt, και Kirby Howell-Baptiste (Good Place).

Το Veronica Mars θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Hulu από τις 26 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: