Game of Thrones: Η Lena Headey αποκαλύπτει πως ήθελε άλλο τέλος για την Cersei

Μέλη του ίδιου του cast εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους
17 Ιουνίου 2019 11:23
Game of Thrones: Η Lena Headey αποκαλύπτει πως ήθελε άλλο τέλος για την Cersei

Όσο κοπάζει η αναταραχή, η σύγχυση και η δυσφορία που προκάλεσε το φινάλε του φινάλε του Game of Thrones, υπάρχουν μερικά μέλη του cast που εκφράζουν την άποψή τους ανοιχτά. Είχε ειπωθεί άλλωστε από αρκετούς πρωταγωνιστές πως το φινάλε θα διχάσει και έτσι έγινε.

Μια από αυτές είναι η Lena Headey, που υποδύθηκε την κυνική Cersei Lannister. Η Cersei, ως γνωστόν πλέον, πέθανε στα χέρια του αδερφού-εραστή της Jamie (Nikolaj Coster-Waldau) καθώς έπεφταν τα συντρίμμια του Red Keep επάνω τους, την ώρα που κατέρρεε από τις φωτιές του δράκου της Daenerys.

Όταν της έγινε η σχετική ερώτηση για το τέλος της Cersei σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο The Guardian η Headey παραδέχτηκε το εξής:

Θα πω πώς θα ήθελα έναν καλύτερο θάνατο. Προφανώς φαντάζεσαι πως θα είναι ο θάνατός σου. Θα μπορούσα να πεθάνω με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη σειρά. Οπότε ήμουν κάπως ξενερωμένη. Θαρρώ όμως ότι δεν θα μπορούσαν να ευχαριστήσουν τους πάντες. Οτιδήποτε και να έκαναν νομίζω ότι θα υπήρχε πάντα μια κατηφόρα μετά από την κορυφή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό, η σταρ του "Thrones" είχε εκφράσει ξανά τα 'ανάμεικτα" συναισθήματά της για τον θάνατο του χαρακτήρα της.